Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Nikolajs Kokins: "Hansens pat apraudājās..."

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Nikolajs Kokins: "Hansens pat apraudājās..."
Daugavpils "Lokomotīves" mototreka tribīnes svētdien solās būt pilnas - pirmajā mačā savā mototrekā "Loko" tiksies ar galveno 1. līgas favorītu Gņezno "Start".
Foto: Jevgēņijs Jaņens,...

Ar sāpīgu zaudējumu Polijas 1. līgas čempionātu sāka Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda, kas viesos ar 43:47 piekāpās Ostruvas vienībai. Mača lielāko daļu daugavpilieši bija vadībā...

"Ostruvas komanda bija uzvarama, taču nedaudz pietrūka. Pietrūka pirmām kārtām Tarasenko un Hansena punktu. Viņu sniegums bija lielākā vilšanās. Būtu katrs atvedis vēl pa 3-4 punktiem - uzvara būtu mūsu. Tarasenko ir pēdējais laiks mainīt savu attieksmi. Pārbaudes mačā Ribņikā viss bija labi, bet tagad atkal - bēdīgs skats... Savukārt Hansens pēc mača pat apraudājās - Ostruvas mototreks dānim ir labi zināms, viņš tajā ir sekmīgi braucis, bet šoreiz nekādi neizdevās pieregulēt tam dzinēju un nekas nesanāca. Dānis ļoti pārdzīvoja," čempionāta pirmo maču vērtē "Loko" treneris Nikolajs Kokins. "Podžuks ļoti labi sāka - divas uzvaras pēc kārtas, bet pēc tam brauca arvien sliktāk. Tiklīdz viņam jāstartē no trešā vai ceturtā celiņa, tā sākas problēmas. Považnijas bija otrādi - neveiksmīgs sākums, nācās papūlēties motoru regulēšanā, taču mača otrajā daļā Romāns jau bija savā līmenī. Teicami un visstabilāk brauca zviedrs Makss, var redzēt, ka tas mums šosezon ir ieguvums. Ceru, ka arī Hansens atgūsies. Pērn Daugavpilī viņš GP kvalifikācijā labi brauca, savāca pat 9 punktus, tā ka svētdien pret Gņezno komandu viņam būs vēl viena iespēja sevi apliecināt. Kopumā varēja manīt, ka neesam vēl iebraukušies - Maksam, Považnijam un Hansenam jau bija vairākas sacensības, kamēr pērējie piedalījās tikai vienā treniņmačā."

Svētdien "Loko" savā mototrekā uzņems 1. līgas galveno favorīti Gņezno "Start" komandu, kas pirmajā mačā savā mototrekā tikai ar 50:40 pārspēja Lodzas spīdvejistus. Iespējams, ka "Loko" sastāvā būs pārmaiņas un pirmais kandidāts uz palikšanu rezervē ir Tarasenko. Piektdien un sestdien treniņos tiks noteikts sastāvs svētdienas mačam, kas būs arī spīdveja sezonas atklāšana Latvijā.

  +2 [+] [-]

, 2012-04-10 10:56, pirms 12 gadiem
Cerams, ka Hanss neraud uz motocikla...

  +1 [+] [-]

, 2012-04-10 12:30, pirms 12 gadiem
Tarasenko kluba vadiba tur tikai Lagutas sasniegumu del, bet objetivi vina sniegums ir vajs,bezzobains, neskatams, vina uzvediba ir berniskiga, nesportiska, ta ka loti cien. Ribnikova kungam jabut stipram,lai ar sadu sportistu lauztu ligumu,jo nav ko uzturet komanda neperspektivu sportistu tikai radniecibas del.

     [+] [-]

, 2012-04-11 23:19, pirms 12 gadiem
Man Tarasenko atgādina Karavacki, kurš klaiņo pa visu treku, nevar noturēt savu trajektoriju. Bet pats smagākais ir viņa raksturiņš, neatzīst savas kļūdas. Līgums ar viņu beigsies šosezon rudenī, jāpaciešas.