Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" aizraujošā cīņā piekāpjas Ostruvā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" aizraujošā cīņā piekāpjas Ostruvā
Pieredzējušais zviedrs Mikaels Makss sekmīgi debitēja Daugavpils "Lokomotīves" rindās.
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Diemžēl arī trešā viesošanās Ostruvā ar zaudējumu beidzās Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandai - Polijas 1. līgas čempionāts sāks ar zaudējumu aizraujošā mačā vietājam ŽKS "Ostrovia" - 43:47.

Izvirzījušies vadībā ar 8:4 pēc otrā brauciena (5:1 atveda Andžejs Ļebedevs un Mikaels Makss), daugavpilieši bija vadībā mača lielāko daļu, taču beigās - piekāpās. Mājinieki divas reizes ar 5:1 uzvarām braucienos panāca neizšķirtu, taču jau nākamajā braucienā "Loko" atguva vadību. Pirmo reizi vadībā mājinieki izvirzījās tikai pēc 11. brauciena, kurā ar 1:5 piekāpās Kjasts Podžuks un Vadims Tarasenko. Tūdaļ pat Makss un Ļebedevs izlīdzināja rezultātu un neizšķirts bija arī pirms abiem pēdējiem braucieniem - 39:39.
Mača liktenis izšķīrās 14. braucienā, kurā Jamrožijs un Staševskis atveda 5:1 pret Požuku un Ļebedevu - 44:40. No zaudējuma varēja glābt tikai 5:1 revanšs, taču Maksam un Romānam Považnijam to neizdevās gūt - 3:3 un zaudējums 43:47 kopā.

Pa 11 punktiem "Loko" sastāvā atveda Makss un Považnijs, 8 punkti Podzūkam un 7 - Ļebedevam, bet pa 2 punktiem Tarasenko, Keneta Hansena un Ivana Pļešakova rēķinā.
Vilšanās bija dāņa Hansena sniegums, arī Podžuks un Ļebedevs pēc laba sākuma uz mača beigām sāka braukt sliktāk, savukārt Tarasenko neattaisnoja viņa iekļaušanu sastāvā pēc sparingmača Ribņikā. Tiesa, tas bija tikai pirmais mačs un pēc tā kaut kādus secinājumus par atsevišķiem braucējiem un komandu kopumā vēl pāragri izdarīt.

15. maijā savā mototrekā "Lokomotīve" tiksies ar 1. līgas galveno favorītu Gņezno "Start".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-09 19:07, pirms 12 gadiem
Tarasenko ir loti vajs braucejs un, jo atrak to izkodis kluba vadiba , jo atrak spes atrast risinajumu, bet no PODZUKA sagaidit labu brauksanu viesu trekos butu naivi un mulkigi, to jau pieradija ieprieksejas sezonas, ta ka sads rezultats bija gaidams, ta ir ierasta un prognozejama lieta un kura jauztver ka norma. Zaudet sadai komandai ir kauns, cepuri nost M.Max.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-12 00:04, pirms 12 gadiem
kristapstabu rakstīja: Tarasenko ir loti vajs braucejs un, jo atrak to izkodis kluba vadiba , jo atrak spes atrast risinajumu, bet no PODZUKA sagaidit labu brauksanu viesu trekos butu naivi un mulkigi, to jau pieradija ieprieksejas sezonas, ta ka sads rezultats bija gaidams, ta ir ierasta un prognozejama lieta un kura jauztver ka norma. Zaudet sadai komandai ir kauns, cepuri nost M.Max.
kauns ir mājas trasē, zaudējot Lokomotīvei, noliet visu treku ar ūdeni, lai pēdējos braucienos tomēr izrautu uzvaru, ko izdarīja Ostrow