Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kilmekorpi trenējas kopā ar ... Lorenso

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kilmekorpi trenējas kopā ar ... Lorenso
Jūnass Kilmekorpi (pa labi) kopā ar četrkārtēko pasaules čempionu motošosejā Horhi Lorenso.

Divu pēdējo gadu pasaules čempions spīdvejā garajā trekā jeb hipodromā soms Jūnass Kilmekorpi, kurš jaunajā sezonā atgriežas Daugavpils "Lokomotīves" rindās, gatavojas jaunajai sezonai Spānijā. Žironas apkaimē ir vairākas labas motokrosa trases, kurās soms jau krāj spēkus jaunajai spīdveja sezonai kopā ar četrkārtējo pasaules čempionu motošosejā spānieti Horhi Lorenso.

"Spānijā trenēšos līdz pat marta beigām. Motokross, skriešana un riteņbraukšana kalnainā apvidū, spēka treniņi, peldēšana un ļoti laba ārstu uzraudzība - tas viss šeit ir pieejams. Vietējā klīnikā "Rihuma Centre" ir viss nepieciešamasi veselības kontrolei un spēku atjaunošanai, fizioterapeits Ričards Elamo ir strādājis ar tādiem slaveniem sportiostiem kā Montoija, Zidans, Sainss...," portālam sportowefakty.pl teica Jūnass Kilmekorpi. "Kopā ar mani motokrosu brauc arī citi motosportiosti, starp kuriem ir arī viens no pasaulē labākajiem motošosejniekiem spānietis Horhe Lorenso (2006. un 2007. gada pasaules čempions 250 kub.cm klasē, 2010. un 2012. gada čempions MotoGP klasē - A.K.). Gribu, lai 2013. sezona man būtu sekmīga jebkurās sacensībās un jebkurā līgā, kur vien braukšu."
JK atkal grib būt par vienu no Daugavpils komandas līderiem Polijas 1. līgas klubu čempionātā, kā arī trešo gadu pēc kārtas saglabāt pasaules čempiona titulu garajā trekā.