Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam atkal treka rekords, "Vilkiem" - 7. uzvara pēc kārtas

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam atkal treka rekords, "Vilkiem" - 7. uzvara pēc kārtas
Andžejs Ļebedevs šosezon jau divreiz laboja Krosno mototreka rekordu.

Septīto uzvaru pēc kārtas Polijas eWinner 1. līgas čempionātā spīdvejā guva Krosno komanda "Cellfast Wilki", bet viens no tās līderiem Andžejs Ļebedevs atkal laboja Krosno mototreka rekordu.

Krosno komanda savā mototrekā ar 56:34 pieveica Gņezno komandu "Aforti Start". Nekādas lielas intrigas šajā mačā nebija, "Vilki" jau tā sākumā panāca drošu pārsvaru (17:7 pēc pirmajiem četriem braucieniem un 28:14 vēl pēc trim braucieniem).
Andžeja Ļebedeva rēķinā - 13 punktu. Kādam no pretinieku komandas daugavpilietis piekāpās tikai savā un visa mača pēdējā 15. braucienā, kad finišēja otrais aiz Oskara Fajfera. Pirmo reizi pašam piederošo mototreka rekordu Ļebedevs apdraudēja 6. brauciena, kurā četrus apļus veica 66,96 sekundēs (rekords - 66,93 sekundes), bet 8. braucienā laboja rekordu - tagad tas ir 66,90 sekundes.
Krosno komanda ar 16 punktiem ir pārliecinoša līdere. Tuvākajiem sekotājiem Gdaņskas "Zdunek Wybrzeze" spīdvejistiem ir 9 punkti, pa 8 punktiem un par diviem aizvadītiem mačiem mazāk ir Ostruvas "Arged Malesa" un Ribņikas ROW komandām. Vai 1. līgas jaunpienācēji "Vilki" jau tēmē uz iekļūšanu Ekstralīgā? Pagaidīsim izslēgšanas mačus jeb pusfinālus.