Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovam 10 punktu, komandai - pirmais zaudējums

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bogdanovam 10 punktu, komandai - pirmais zaudējums
Maksimam Bogdanovam 10 punktu - visvairāk komandā - kārtējā Allsvenskan līgas mačā, taču "Masarna Avesta" - pirmais zaudējums.

Pirmo zaudējumu zviedrijas pēc ranga otrajā spīdveja līgā Allsvenskan piedzīvoja Maksima Bogdanova pārstāvētā komanda "Masarna Avesta". Bogdanovs savas komandas labā atveda visvairāk punktu - desmit.

"Masarna Avesta" viesos ar 41:49 piekāpās "Griparna Nykoeping" komandai, kuras rindās brauc viens no GP seriāla dalībniekiem (šosezon divreiz bija finālā un vienreiz ieņēma 3. vietu!) Fredriks Lindgrens.
Viesi pēc pieciem braucieniem bija vad[ībā ar 18:12, ko sekmēja arī Maksima Bogdanova un Fredrika Engmana 5:1 uzvara 3. braucienā. Tālāk tik labi negāja. 7. braucienā ceturtais finišēja Bogdanovs, bet tikai punktu atveda Engmans - 1:5... Tiesa, jau 9. braucienā Bogdanovs pāri ar vienu no labākiem zviedru spīdvejistiem, aizpagājušā gada Itālijas GP uzvarētāju Antonio Lindbeku revanšējās - 5:1, kas ļāva samazināt rezultāta starpību līdz 26:28. Vēl vienā braucienā Bogdanovs bija otrais un vēl vienā uzvarēja. Trīs braucienus pirms beigām "Masarna Avesta" zaudēja tikai ar 35:37, taču izvairīties no pirmā zaudējuma neizdevās. Pirms pēdējā brauciena bija 40:44, pēdējā braucienā startēja arī Bogdanovs (pret Lindgrenu!) un kopā ar Lindbeku viņi teorētiski vēl varēja panākt neizšķirtu, taču Maksims pieļāva pāragru startu... Viņa izstājējs Engmans palika ceturtais - 1:5 un 41:49.
Tagad pa 5 punktiem ir "Masarna Avesta" un "Gnistorna" komandām, bet 4 punkti - "Lejonen Gislaved" rēķinā.