Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs briest pasaules junioru čempionāta atlasei

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs briest pasaules junioru čempionāta atlasei
Maksims Bogdanovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Tuvojas nedēļas nogale, kas nepārprotami norāda arī uz to, ka tuvojas spīdvejs! Šajā nedēļas nogalē īpaši pasekosim ne tikai Daugavpils "Lokomotīves" kārtējam startam, bet arī Maksima Bogdanova sekmēm pasaules junioru čempionāta atlasē.

Viens no Daugavpils "Lokomotīves" līderiem Maksims Bogdanovs sestdien gatavojas aizvadīt pasaules junioru čempionāta atlases sacensības. Vietu pusfinālā jau nodrošinājis cits mūsu jauniņais - Vjačeslavs Giruckis. Cerams, ka to izdosies paveikt arī Bogdanovam.

Ja Giruckis ar Karavacki (neizdevās tikt pusfinālā) savus kvalifikācijas mačus aizvadīja Vācijā, tad Bogdanovs startēs Slovēnijā. Uzreiz jāsaka, ka Maksims uz Lendavu ieradīsies kā favorīts, jo konkurence viņa atlases grupā ir diezgan vāja. Starp spēcīgākajiem konkurentiem varētu minēt vairākus poļu jaunos - Kjelbasu, Pišniju un Dudeku. Izšaut var arī kāds no mājiniekiem, kā arī gados jaunie briti (Autijs, Hārts), dāņi (Norgārds, Nīlsens), kā arī krievu talants Loktajevs. Neiekļūšana labāko piecu braucēju pulkā būs jāuzskata par traģēdiju. Sacensību sākums plkst. 19:00.

Jau svētdien Maksimu un viņa "Lokomotīves" komandas biedrus gaidīs jauns izaicinājums - viens no labākajiem Polijas 1. līgas klubiem Žešuvas "Marma", kas ir apņēmības pilns tikt Ekstralīgā. Komandas sastāvs vairāk nekā pieklājīgs - Kriss Hariss, Mikaels Makss, Macejs Kucjapa, Lī Ričardsons, Rafals Okoņevskis un citi. Izbraukumā noteikti klāsies ļoti smagi, taču jācenšas nostartēt pēc iespējas labāk. Sākums plkst. 17:00. Plašāk ar gaidāmo divcīņu iepazīstināsim sestdien.

Pa to laiku, kamēr mūsu braucēji vēl tikai gatavojas saviem startiem, vairākus mačus savos ārzemju klubos aizvadījuši tagadējie un bijušie "Lokomotīves" braucēji. Romāns Považnijs Krievijas kluba "Turbina" rindās pa diviem mačiem kopā savācis 29 punktus, bet Daugavpils leģenda Koroļovs Polijas 2. līgā divos mačos pēc kārtas iespējis savākt 11 punktus.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv
sportowefakty.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja