Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs Polijas spīdveja 1. līgas finālā un starp "Vilkiem" arī nākamsezon

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs Polijas spīdveja 1. līgas finālā un starp "Vilkiem" arī nākamsezon
Krosno spīdveja publika sajūsmā par Andžeja Ļebedeva sniegumu un palikšanu komandā arī nākamsezon.

Andžeja Ļebedeva pārstāvētā spīdveja komanda Krosno "Cellfast Wilki" otro gadu pēc kārtas iekļuva Polijas 1. līgas finālā un uzreiz pēc otrā pusfinālmača daugavpilietis sajūsminātajai publikai paziņoja, ka paliek "Vilku" rindās arī 2023. gada sezonā. Oļega Mihailova pārstāvētā Bidgoščas komanda "Abramczyk Polonia" otrajā pusfinālmačā uzvarēja, taču finālā neiekļuva.

Pirmajā pusfinālmačā "Vilki" uzvarēja Lodzas "Orzel" komandu viesos ar 49:41. Atbildes mačā Krosno neliels satraukums bija tikai pēc pirmajiem diviem braucieniem - 7:5 viesu labā. Ļebedevs ar čehu Vāclavu Miliku uzvarēja ar 5:1 un izvirzīja mājiniekus vadībā (Andžejs finišēja pirmais), tad vēl viena uzvara ar 5:1, tad 4:2 un 19:11 pēc pieciem braucieniem. Pēc 9 braucieniem viesi samazināja rezultāta starpību līdz 26:28, taču tas arī bija viss no viņu puses. Galarezultātā pārliecinoša "Cellfast Wilki" uzvara ar 50:40 un vieta finālā.
Viens no labākajiem arī šajā mačā "Vilku" rindās bija Andžejs Ļebedevs - viņa rēķinā 12 punktu (tik pat arī Milikam). Uzreiz pēc mača Andžejs pilno tribīņu priekšā paziņoja, ka paliek komandā arī nākamsezon un tas izraisīja īstu sajūsmas vētru skatītājos. Ļebedevs šosezon ir ne tikai Krosno komandas līderis, bet labākais arī visā 1. līgā regulārajā čempionātā - viņa rēķinā caurmērā vienā braucienā ir 2,38 punkti no trim iespējamajiem.
Finālā Krosno komanda tiksies ar Zeļona Guras "Stelmet Falubaz" komandu, kura pērn izkrita no Ekstralīgas un jau šoruden tiecas tajā atgriezties. "Stelmet Falubaz" pusfināla atbildes mačā Bidgoščā zaudēja ar 43:47, taču pirmajā mačā bija uzvara ar 55:35. Oļegs Mihailovs mājinieku rindās atveda tikai divus punktus - vienreiz otrais, vienreiz ceturtais un mača turpinājumā viņš vairs nebrauca.

     [+] [-]

, 2022-09-05 11:09, pirms 2 gadiem
Patiesībā Krosno spriedze beidzās tikai līdz ar pēdējo ,piecpadsmito braucienu,jo divu cīņu kopsummā Andžeja komandas pārsvars sanāca tikai divi punkti.Lodzā vilki zaudēja ar -8.Mihailova sezona Bidgoščā ir noslēgusies.Ar pārliecību varu teikt,ka klubs uz nākamo sezonu viņu nepaturēs.Nav progresa ,ļoti vāja braukšana ,ar retiem izņēmumiem.Ar tādu sniegumu,arī Lokomotīvei viņš nebūs pastiprinājums.