Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs un Ļebedevs 11. kārtas septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Bogdanovs un Ļebedevs 11. kārtas septiņniekā
Andžejs Ļebedevs 7. reizi šosezon iekļauts Polijas Nice spīdveja līgas kārtas septiņniekā.

Daugavpils "Lokomotīves" un Latvijas izlases spīdvejisti Maksims Bogdanovs un Andžejs Ļebedevs iekļauti Polijas Nice spīdveja līgas 11. kārtas simboliskajā septiņniekā. "Loko" savā mototrekā ar 53:37 pārspēja vienu līderiem Gņezno "Carbon Start", bet Bogdanovs un Ļebedevs atveda daugavpiliešu rindās visvairāk punktu.

Maksims Bogdanovs uzvarēja savos trijos pirmajos braucienos, bet tad pa reizei bija otrais un trešais, trīs uzvaras braucienos arī Andžejam Ļebedevam un arī viņam kopā 12 punktu. Bogdanovs kārtas simboliksajā septiņniekā iekļauts 3. reizi, bet Ļebedevs - jau 7. reizi.
Bez daugavpiliešiem 11. kārtas septiņhniekā vēl tika iekļauti Macejs Kucjapa no Žešuvas "PGE Marma", austrālietis Džeisons Doils (bronzas medaļas ieguvējs Austrālijas izlases sastāvā Pasaules kausa finālā) no Lodzas "Orzel", ukrainis Andrejs Karpovs no Grudzjoncas GKM, Rafals Okoņevskis no Grudzjoncas GKM un Edvards Mazurs no Lodzas "Orzel".
Jau šo sestdien - 9. augustā - Ļebedevs un Bogdanovs startēs Eiropas čempionāta 3. finālposmā Holstedas mototrekā Dānijā (tiešraide Eurosport TV, sākums plkst. 16). Pēc diviem finālposmiem Bogdanovam ir 16 punktu un viņš kopā ar pasaules junioru čempionu poli Patriku Dudeku dala 6. vietu, bet Ļebedevs ar 15 punktiem ir 8. vietā. Līderis ir trīskārtējais pasaules čempions dānis Nikijs Pedersens, kurš par vienu punktu apsteidz Emīlu Saifutdinovu no Krievijas (attiecīgi 27 un 26 punkti).