Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" uzvara pirmajā sparingcīņā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" uzvara pirmajā sparingcīņā
Romāns Považnijs ir labā formā
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti šodien Ribņikā tika pie uzvaras pirmajā sparingcīņā, ar 47:43 pārspējot Polijas 2. līgas vienību "ROW". 12 punkti Vadimam Tarasenko, bet 11 - Kjastam Podžukam.

Daugavpils "Lokomotīve" turpina treniņnometni Polijā, kuras kulminācija tiks sasniegta 9. aprīlī ar sezonas pirmajām oficiālajām sacīkstēm pret Ostruvas spīdvejistiem. Šodien tika aizvadīti pirmie sparingmači. Pretiniekos bija Ribņikas vienība, kas mums ir labi pazīstama ar startiem Polijas 1. spīdveja līgā. Šogad klubs brauks 2. līgā, taču komandas sastāvs uz papīra vienalga bija visnotaļ solīds - Olivers Alens, Aleksejs Harčenko, Mateušs Domaņskis, Bartošs Šimura, Linus Eklufs un citi.

Mūsu rindās šoreiz nebija jauno pieaicināto leģionāru Mikaela Maksa un Keneta Hansena, kā arī soma Lahti, ar kuru gan nopietni varam nerēķināties - viņš paņemts tikai drošības pēc. Pret Ribņiku daugavpilieši turējās vadībā praktiski visas sacīkstes, tiekot pie panākuma ar 47:43.

Lielisks sniegums Romānam Považnijam, kurš uzvarēja visos trīs aizvadītajos braucienos - 9 no 9 iespējamajiem punktiem. 12 punkti Vadimam Tarasenko, kurš piedalījās piecos braucienos, savukārt Kjasts Podžuks četros braucienos iekrāja 11 no 12 iespējamajiem punktiem. 9 no 12 savāca Andžejs Ļebedevs. Solīdu nobrauca Vjačeslavs Giruckis (5 punkti), bet tikai viens punkts Jevgēņijam Karavackim, savukārt Ivans Pļešakovs nobrauca pa nullēm.

Trenera Nikolaja Kokinam vārdiem runājot, sacensību laikā lija neliels lietus, kas treku padarīja mitru. Ļoti apmierināts viņš bija ar Romāna Považnija startu, tāpat uzslavējot Tarasenko un Podžuku, savukārt Ļebedevam jāpiestrādā pie starta, lai rezultātu būtu vēl labāki. Neapmierināts Kokins bijis ar Karavacki, kurš treniņos izskatījies labi, bet sacīkstēs - nē. Arī ar Girucki viņš nav apmierināts, bet jauno Pļešakovu nenorakstīja, sakot, ka viņiem šobrīd vēl pietrūkst pieredzes.

Jau sestdien "Loko" gaida pārbaudes cīņa ar Raviču.

Izmantotie resursi:
SportoweFakty.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja