Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" "plānotais zaudējums" Lodzā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīvei" "plānotais zaudējums" Lodzā
Ķasts Puodžuks (pa kreisi) un Andžejs Ļebedevs (pa labi) bija labākie "Loko" rindās Lodzā.

Jau iepriekš varēja paredzēt, ka bez saviem spēcīgākajiem leģionāriem Jūnasa Kīlmekorpi (savainojums) un Fredrika Lindgrena (nepaspēja ierasties pēc 2017. gada GP seriāla pretendentu pusfinālā Itālijā), Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandai neizdosies Lodzā uzvarēt Polijas Nice līgas līderi "Orzel" komandu. Tā arī notika - zaudējums ar 34:56, taču pat vājinātā sastāvā "Loko" cīnījās līdz galam un, piemēram, pēdējo braucienu uzvarēja ar 5:1.

Daugavpilieši neiekļāva sastāvā uz maču Lodzā arī savu trešo leģionāru austrālieti Deiviju Votu, jo diezin vai tas kaut ko kardināli būtu mainījis. Cita lieta, ka Vots varētu ļoti noderēt jau 10. jūlijā Žešuvā, kur jātiekas ar savu tuvāko sekotāju un galveno konkurentu cīņā par 2. vietu "Stal Betad Leasing" komandu. "Loko" rindās Lodzā debitēja juniors Deniss Zvorigins, bet malā palika Dāvis Kurmis.
Mājinieki jau pēc pirmajiem trim braucieniem ieguva desmit punktu pārsvaru, taču tas nenozīmē, ka uzvaras braucienos viņiem nāca viegli un ka arī mača turpinājumā punkti krājās bez lielas piepūles. "Loko" rindās pirmo uzvaru braucienā guva Maksims Bogdanovs (5. brauciens), kurš mača laikā piedzīvoja divus kritienus, turklāt abus vienā vietā - otrā līkuma ieejā. Par laimi - bez savainojumiem. Viens no skaistākajiem bija 7. brauciens, kurā par otro vietu spēkojās Andžejs Ļebedevs un dānis Hanss Andersens (pirmais brauca Timo Lahti) - skaistā cīņā pārāks bija Ļebedevs.
Labāko laiku pēdējā 15. braucienā sasniedza Ķasts Puodžuks (68,41 s), kurš pārī ar Ļebedevu atveda 5:1 uzvaru. Tieši Ļebedevs un Puodžuks daugavpiliešu rindās šajā mačā bija labākie - attiecīgi 13 un 11 punktu. Šoreiz tikai 5 punkti Bogdanovam, vēl attiecīgi pa 3 un 2 punktiem atveda juniori Jevgeņijs Kostigovs un Artjoms Trofimovs, bet vēl divi juniori - Zvorigins un Oļegs Mihailovs - palika bez punktiem.
Nice spīdveja līgā līdere ar 23 punktiem 11 mačos ir Lodzas "Orzel" komanda, "Lokomotīvei" ir 19 punkti 12 mačos, bet Žešuvas "Stal Betad Leasing" - 16 punkti 11 mačos. Trijniekam seko Pilas "Polonia" ar 15 punktiem 12 mačos un Čenstohovas "Eko-Dir Wlokniarz" - 12 punkti 10 mačos.
10. jūlijā "Lokomotīvei" ļoti svarīgs mačs Žešuvā. Atgādināšu, ka pirmo divu vietu ieguvēji aizvadīs papildmačus par iekļūšanu Ekstralīgā.

     [+] [-]

, 2016-07-04 09:04, pirms 8 gadiem
100% kā arī šogad neielaidīs Ekstralīgā(

  -1 [+] [-]

, 2016-07-04 09:32, pirms 8 gadiem
kāda ekstralīgā?? būs labi ja komanda vispār turpinās eksistēt

  -2 [+] [-]

, 2016-07-04 10:38, pirms 8 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: kāda ekstralīgā?? būs labi ja komanda vispār turpinās eksistēt
Būtu jāpārdomā, vai Daugavpilij nemest mieru spīdvejam un pievērsties futbolam. Futbols Daugavpilī vienmēr ir bijis un ar labām sekmēm. Jā, bija toto, taču tik un tā pilsētas klubi piedalījās cīņā par pirmajām vietām. Tagad BFC izkritīs un Daugavpils (un Latgale kopumā) paliks bez futbola. Pilsētas vadībai būtu nopietnāk jāpievēršas futbolam. Neviens Lokomotīvi nelaidīs ekstralīgā un bāzt naudu Polijas 2. līgā bez nākotnes izaugsmes iespējam ir muļķīgi. Futbolā turpretim var tikt pie labas Eirokausu naudas. Futbols atmaksājas, kamēr spīdvejs pa lielam ir naudas izmešana vējā.

  -4 [+] [-]

, 2016-07-04 10:40, pirms 8 gadiem
Pilsētas vadība izteicās, ka spīdvejam tiek vairāk naudas nekā futbolam. Tas ir nonsens.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-04 11:33, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Pilsētas vadība izteicās, ka spīdvejam tiek vairāk naudas nekā futbolam. Tas ir nonsens.
Tas nav nonsens. Daugavpilī spīdveijs ir sporta veids Nr.1 kopš tā izveidošanas pilsētā. Cik atceros vēl no 70.-jiem gadiem, spīdveja stadions vienmēr bija pilns, nācās pat stāvēt. Ko gan nevar teikt par futbola spēlēm Celtnieka stadionā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-07-04 12:13, pirms 8 gadiem
AlexAlex rakstīja: Tas nav nonsens. Daugavpilī spīdveijs ir sporta veids Nr.1 kopš tā izveidošanas pilsētā. Cik atceros vēl no 70.-jiem gadiem, spīdveja stadions vienmēr bija pilns, nācās pat stāvēt. Ko gan nevar teikt par futbola spēlēm Celtnieka stadionā.
Tā ir liela muļķība šī brīža apstākļos. Spīdvejam Daugavpilī nav izaugsmes iespēju, jo poļi nelaiž ekstralīgā. Futbols ir sporta veids ar lielām izaugsmes iespējām, jo īpaši, ja tiek Eirokausos. Uz futbolu nenāk, jo tam ir izveidojusies slikta slava. Bet tas ir labojami. Futbolam Daugavpilī ir senas tradīcijas, bet tagad kā profesionāls futbola klubs tas pārstās eksistēt. Jāmet malā spīdvejs un viss jāvelta futbolam.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-04 12:17, pirms 8 gadiem
z-kovs1989 rakstīja: Tad labak hokejam neka futbolam.
Futbols dpili ir pus miris, kamer atrodas cilveks ar melnu Range Rover.
Un kamer dpili pie OSC nebus normala stadiona, neviens nenaks uz spelem.
Pat spidvejam ir musdienigs stadions.
Daugavpils Daugavas un Dinaburg cilvēkiem sen vairs nav teikšanas futbolā. Mackēvičs ir pārņēmis stafeti, bet diemžēl absolūti nesekmīgi, jo vienkārši nav naudas. Ir jānāk cilvēkiem, kas ir gatavi ieguldīt futbolā un domei ir jābūt svarīgam faktoram šajā futbola reanimēšanā.
Stadionu ir iespējams sakārtot. Daugavpilī ir jāmaina domāšana un futbolam jākļūst centrālam

  -1 [+] [-]

, 2016-07-04 12:19, pirms 8 gadiem
z-kovs1989 rakstīja: Tiesi ta spidvejs ar senu vesturi, ar jusu bezjedzigo futbolu nesalidzinat.
Braukāties pa līgu, kurā tevi negrib ir muļķīgi
Futbolam Daugavpilī ir senas tradīcijas. Ir čempionu tituls, bērnu akadēmija utt. Bet ir jābūt arī profesionālam klubam

     [+] [-]

, 2016-07-04 13:02, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Daugavpils Daugavas un Dinaburg cilvēkiem sen vairs nav teikšanas futbolā. Mackēvičs ir pārņēmis stafeti, bet diemžēl absolūti nesekmīgi, jo vienkārši nav naudas. Ir jānāk cilvēkiem, kas ir gatavi ieguldīt futbolā un domei ir jābūt svarīgam faktoram šajā futbola reanimēšanā.
Stadionu ir iespējams sakārtot. Daugavpilī ir jāmaina domāšana un futbolam jākļūst centrālam
D-pils avīzēs, nesen rakstīja, ka dome veidos jaunu futbola klubu.

Bet par spīdveju, tev nav taisnība. D-pilī spīdvejs ir sportaveids Nr.1 un ar futbolu, nav jēgas salīdzināt.