Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā G.Laguta, Bogdanovs, brāļi Jabloņski

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latvijas čempionātā G.Laguta, Bogdanovs, brāļi Jabloņski
Grigorijs Laguta pret Maksimu Bogdanovu: galvenie favorīti uz triumfu
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Svētdien Daugavpils spīdveja trekā norisināsies Latvijas atklātais čempionāts spīdvejā. Dalībnieku vidū būs visi vadošie mūsu braucēji, kā arī tādi leģionāri kā Grigorijs Laguta, brāļi Jabloņski un brāļi Ščepaņjaki.

Latvijas spīdveja čempionāts bija ieplānots septembrī, bet ticis pārcelts uz 8. jūliju. Šajā datumā ir iespēja sapulcināt spēcīgāku sastāvu. Savu dalību Latvijas labākā braucēja noskaidrošanā apstiprinājuši visi vadošie Latvijas spīdvejisti, starp kuriem būs arī Maksims Bogdanovs, kuru mūsu trekā tik bieži redzēt vairs negadās.

Lielākā zvaigze, protams, būs Grigorijs Laguta, kurš pēdējos gados kļuvis par vienu no spilgtākajiem visas pasaules spīdvejistiem. Tieši Laguta uzvarējis pēdējos trīs gadus pēc kārtas. Starp favorītiem uz uzvaru noteikti būs jāmin arī ukrainis Andrijs Karpovs, brāļi Miroslavs un Kšištofs Jabloņski, cits brāļu duets no Polijas - Mateušs un Mihals Ščepaņjaki.

Par medaļām noteikti cīnīsies Kjasts Podžuks un Andžejs Ļebedevs, iespējams, varētu pārsteigt arī kāds no somu brāļiem Lahti. Starp pamatsastāva dalībniekiem būs arī mūsu jaunie Andrejs Kovaļčuks ar Ivanu Pļešakovu. Žēl, ka arī šoreiz nebūs krieva Romāna Považnija, kurš varētu reāli kandidēt uz godalgām.

Sacīkstes sākums plkst. 18:00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-08 15:13, pirms 12 gadiem
translacija buss ?

     [+] [-]

, 2012-07-08 21:59, pirms 12 gadiem
Laguta nebrauca Starp junioriem pirmais Ļebedevs.
LČ 1.Bogdanovs 2.Jablonskis 3.Puodžuks. Laba gonka bija - cīņa, kritieni, kā arī kuriozi momenti. Uzpriekšu Lokomotive!