Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Vēl viens dānis "Optibet Lokomotīve" rindās

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavopils "Optibet Lokomotīve" spīdveja komandu papildinājis vēl viens dāņu motobraucējs - 29 gadus vecais Tomass Jērgensens. Jau rīt viņš piedalīsies mačā ar Poznaņas komandu.

Pirms mača ar vienu no Polijas 1. līgas favorītēm Poznaņas komandu daugavpilieši nonāca neapskaužamā situācijā - savainojums dānim Renē Baham, problēmas ar plecu Ričardam Ansviesulim, bet austrālietis NIks Moriss netiek uz maču, jo aizņemts Lielbritānijas Premiership čempionātā (pirmā roka). Jau iepriekš tika piesaistīts dāņu juniors Kevins Jūls Pedersens (šosezon Daugavpilī ieguva 15 no 15 iespējamajiem punktiem junioru pasaules čempionāta pusfinālā), bet piektdien "Loko" sastāvā tika pieteikts viņa tautietis Tomass Jērgensens.
Pieredzējušais dāņu spīdvejists jau 11 sezonas startē Lielbritānijā un šosezon pārstāv SGB Priemiership klubu "King's Lynn Stars" (pašreiz 5. vietā). Pirms desmit gadiem viņš kļuva par toreizējās Premjerlīgas uzvarētāju "Scunthorpe Scorpions" rindās. Dānijas čempionātos Jērgensena labākais rezultāts ir 8. vieta 2018. gada finālā. Dānijas spīdveja līgā Jērgensens šosezon pārstāv "Nordjysk Elite Speedway" komandu un pēdējā mačā tās sastāvā pret "Region Varde Elitesport" atveda 6 punktus, bet komanda uzvarēja ar 45:39.
Poznaņas komanda ved uz Daugavpili savu praktiski spēcīgāko sastāvu, tā ka svētdien plkst. 16 gaidāms spraigs mačs. Papildus intriga - Francis Gusts "skorpionu" rindās.