Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" nosauc provizorisko sastāvu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda 9. aprīlī Ostruvā aizvadīs Polijas 1. līgas čempionāta pirmo maču. Rīt Ribņikā būs pirmais pārbaudes mačs, bet sestdien Ravičā - vēl viens un pēc tiem komandas treneris Nikolajs Kokins nosauks sastāvu pirmajam čempionāta mačam, taču provizorisko septiņnieku "Loko" jau ir paziņojusi.

Zviedrs Mikaels Makss, Jevgeņijs Karavackis, Kjasts Podžuks, dānis Kenets Hansens, Krievijas izlases kapteinis Romāns Považnijs, Andžejs Ļebedevs un Ivans Pļešakovs - tāds ir provizoriskais sastāvs pirmajam mačam Ostruvā. Treniņnometnē Polijā kopā ar komandu ir arī Vadims Tarasenko un Vjačeslavs Giruckis. Jaunpienācēji Makss un Hansens, kā arī Považņijs jau ir aizvadījuši šosezon labas sacensības un sezonas pašam sākumam labā sportiskā formā, savukārt pārējiem pirmie sparingmači būs arī pirmās sacensības jaunajā sezonā. No jaunpienācējiem nav pagaidām uzaicināts uz treniņiem jaunai soms Timo Lahti, kā arī daži pašmāju juniori, kuri varētu iesaistīties komandā sezonas gaitā (junioru statusā pašreiz komandā ir Ļebedevs un Pļešakovs, juniora vecumā ir arī Tarasenko, taču viņš ir leģionārs, tāpēc drīkst startēt tikai pieaugušā statusā - junioriem ir jābūt tikai vietējiem motobraucējiem).

5. aprīlī "Loko" paredzēts aizvadīt sparingmaču Ribņikā, bet 7. aprīlī - Ravičā. Jācer, ka izdosies, jo Polijā pašreiz ir nepastāvīgs laiks. Kas attiecas uz galīgo sastāvu čempionāta pirmajam mačam Ravičā, tad pēdējās divas izmaiņas tajā drīkst veikt divas stundas pirms sacensību sākuma. Mača sākums 9. aprīlī Ostruvā - plkst. 15.30 pēc Latvijas laika. Ortruvas komandas rindās ir tādi pazīstami spīdveja meistari kā Peters Karlsons (Mikaela Maksa vecākais brālis), Rorijs Šleins, Deniss Gizatuļins, Tobiass Kroners, Adrians Gomuļskis un Ronnijs Jamrožijs, tā ir, no kā izvēlēties. Vājākais posms varētu būt juniori, taču arī mums pašreiz ir tikai viens augstas klases juniors (Ļebedevs).

Savā mototrekā Daugavpilī "Loko" pirmo maču aizvadīs 15. aprīlī ar vienu no Polijas 1. līgas čempionāta favorītēm Gņezno "Start" komandu.