Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Eiropas junioru čempionāta fināls spīdvejā - 27. septembrī

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Eiropas junioru čempionāta fināls spīdvejā - 27. septembrī
Andžejs Ļebedevs

Pagājušo sestdien sliktu laika apstākļu dēļ (ļoti stiprs lietus) Ribņikas mototrekā Polijā nevarēja notikt Eiropas čempionāta fināls spīdvejā junioriem. Jaunais fināla datums ir 27. septembris - turpat Ribņikā.

Starp Eiropas junioru čempionāta finālistiem un starp tā favorītiem ir arī pagājušā gada vicečempions Andžejs Ļebedevs, kuram trāpījās 6. starta numurs. Tas nozīmē, ka divreiz būs jāstartē no ceturtā celiņa, bet pa vienai reizei no trim pārējiem.
Pirms Krievijas junioru komandu čempionāta trešā posma smagu savainojumu treniņā guva Viktors Kulakovs un viņam būs diezgan ilgi jāārstējas (iespējams, ka tikai pēc apmēram pusgada varēs atsākt braukt). Tas nozīmē, ka 27. septembrī viņu aizstās pirmais rezervists čehs Zdeneks Holubs (otrs rezervists ir zviedrs Jēls Andersons).

     [+] [-]

, 2014-09-04 00:27, pirms 10 gadiem
Vai to rādīs Viasat Baltic?