Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejs Ļebedevs brauks 8. augustā Holstedā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejs Ļebedevs brauks 8. augustā Holstedā
Andžejs Ļebedevs cer tikt nākamā gada GP pretendentu finālā.

2014. gada spīdveja "Grand Prix" seriāla pretendentu otrais pusfināls, kurā startēs arī 18 gadus vecais daugavpilietis Andžejs Ļebedevs, risināsies 8. augustā Holstedas mototrekā Dānijā.

Sacensībām vajadzēja notikt 22. jūnijā Esbjergā, taču stipra lietus dēļ tās vispirms tika pārtrauktas un pārceltas uz nākamo dienu, bet pēc tam atceltas. Tagad ir noteikts jauns to termiņš - 8. augusts, turklāt tagad tās risināsies nevis Esbjergas, bet gan citā dāņu mototrekā Holstedā.

Pirmie astoņi no 16 spīdvejistiem iekļūs nākamā gada "Grand Prix" pretendentu finālā, kas risināsies 24. augustā Pūlā (Anglija). Savainojuma dēļ no otrā pusfināla dalībnieku loka izkrita zviedrs Tomass H. Junasons, kuru acīmredzot aizstās pirmais rezervists un viņa tautietis Linuss Sundstrēms. Tuvāk par Andžeja konkurentiem - pirms sacensībām. Katrā ziņā uz iekļūšanu finālā ir vismaz 10-12 pretendenti...

No pirmā pusfinālā GP pretendentu finālā jau ir iekļuvuši (vietu secībā pusfinālā Lonigo) Hanss Andersens (Dānija), Matejs Žagars (Slovēnija), Mihaels Jepsens Jensens (Dānija), Martins Smolinskis (Vācija), Vāclavs Miliks (Čehija), Macejs Janovskis (Polija), Trojs Batčelors (Austrālija) un Jurica Pavličs (Horvātija).

     [+] [-]

, 2013-07-03 14:31, pirms 11 gadiem
šo NU NEKAD neaizmirsīšu!

Laguta 11 brauciens,kreipāna emocijas