Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Kalējiem" un Ļebedevam ceturtā uzvara pēc kārtas

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Kalējiem" un Ļebedevam ceturtā uzvara pēc kārtas
Andžejs Ļebedevs palīdz "Kalējiem" turpināt uzvaru sēriju

Ceturto uzvaru pēc kārtas Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātā guva Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Eskilstūnas komanda "Smederna" - "Kalēji" joprojām ir vienīgie, kas vēl nav zaudējuši nevienu punktu.

Turpinājumā "Smederna" uzvarēja 6 no 7 atlikušajiem braucieniem un turklāt trīs reizes - ar 5:1. Ar Ļebedeva piedalīšanos viens brauciens beidzās neizšķirti 3:3, trīs reizes tika gūta uzvara ar 4:2 un vienreiz - ar 5:1. Pats Andžejs uzvarēja vienā braucienā, kurā kopā ar Gļebu Čugunovu atveda 5:1 uzvaru. 15 no 15 iespējamajiem punktiem Eskilstūnas komandā guva bijušais Daugavpils "Optibet Lokomotīve" braucējs Pontuss Aspgrens.
"Kalējiem" ir 8 punktis četros mačos, tuvākie sekotāji ar 7 punktiem piecos mačos ir Molillas "Dackarna" spīdvejisti, bet "Lejonen Gislaved" komandai ir 6 punkti četros mačos. Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionātāpiedalās 9 komandas.