Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" izlaiž uzvaru Ostruvā, bet patur bonusu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" izlaiž uzvaru Ostruvā, bet patur bonusu
Romāns Považnijs atveda Ostruvā visvairāk punktu "Lokomotīves" labā, uzvarēja trijos braucienos, taču pēc mača slikts noskaņojums bija gan viņam, gan visai komandai...

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda bija ļoti tuvu otrajai pēc kārtas uzvarai viesos Polijas 1. līgas klubu čempionātā, taču pēdējos braucienos izlaida uzvaru Ostruvā - 43:47. Tā kā savā mototrekā Ostruvas komanda tika uzvarēta ar 54:36, tad daugavpilieši tukšā mājās nebrauca - viņiem viens bonusa punkts un ar 6 punktiem "Loko" turnīra tabulā ir vēl solīti tālāk no pastarīšiem.

Otrajā jeb junioru braucienā Andžejs Ļebedevs un Jevgeņijs Kostigovs izvirzīja daugavpiliešus vadībā (pirmajā braucienā Jūnass Kīlmekorpi uzvarēja, Maksims Bogdanovs bija ceturtais un tika atvests 3:3) - 4:2 braucienā un 7:5 kopā. Pēc 4. brauciena, kurā Kjasts Podžuks un Ļebedevs atveda dubultuzvaru 5:1, rezultāts kļuva 15:9 mūsu komandas labā. Vēl vairāk atrauties neizdevās, taču 2-4 punktu pārsvaru izdevās turēt līdz pat 13. braucienam.
Jau otro maču pēc kārtas ļoti neveiksmīgi aizvada viens no komandas līderiem Bogdanovs (Lodzā bija 1 punkts, šoreiz - neviena...). Sezonas sākumā neizskatījās, ka iepriekšējo savainojumu sekas būs tik jūtamas, arī pēdējā mačā savā mototrekā ar Lodzas komandu "Makss" jau brauca nestabili un nepārliecinoši, tomēr 6 punktus atveda (uzvarēja divos braucienos), taču gan Lodzā, gan tagad Ostruvā bija tikai "Bogdanova ēna"... Kluba vadība jau apsver iespēju meklēt vēl kādu labu braucēju jeb pastiprinājumu un mačs Ostruvā tikai lieku reizi apliecināja tādu nepieciešamību.

13. braucienā mājinieki Deniss Gizatuļins un Mihals Ščepaņaks guva 5:1 uzvaru pār Podžuku un Vjačeslavu Girucki un divus braucienus pirms beigām pirmo reizi izvirzījās vadībā Ostruvas komandu - 40:38. Priekšpēdējā 14. braucienā Kīlmekorpi un Ļebedevs panāca neizšķirtu (4:2) - 42:42, taču pēdējā braucienā Adams Skurņickis (atveda 14 punktus piecos braucienos) un Ščepaņaks guva dubultuzvaru 5:1 pār Podžuku un Považniju - 47:43 Ostruvas komandas labā.

"Lokomotīves" labā 11 punktus atveda Považnijs, pa 10 - Kīlmekorpi un Ļebedevs, 9 punkti - Podžukam. Pārējiem kopā - 3 punkti... Visvairāk šoreiz pietrūka tieši Bogdanova punktu.

Nākamos divus mačus "Lokomotīve" aizvadīs savā mototrekā - 9. jūnijā ar Ļubļinas, bet 16. jūnijā ar Ravičas komandu.