Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" noslēgs pirmo posmu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" noslēgs pirmo posmu
Jevgēņijs Karavackis
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti šodien noslēgs Polijas 1. spīdveja līgas pirmo posmu. Cīņā ar Ribņikas "RKM" komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins dos iespēju sev pierādīt vairākiem rezervistiem.

Šodien noslēgsies Polijas 1. spīdveja līgas pirmais posms, pēc kura astoņas komandas tiks sadalītas divos četriniekos. Četras labākās komandas turpinās cīņu par medaļām un iekļūšanu Ekstralīgā, bet otrais četrinieks cīnīsies par vietas saglabāšanu līgā (sīkāk lasiet šeit: Blogs: Kas sagaida "Lokomotīvi" otrajā posmā? ). "Lokomotīve", demonstrējot lielisku sniegumu savā trekā, bez liekām problēmām tikusi labāko četriniekā, pie tam izredzes pacīnīties par uzvaru līgā ir ļoti labas.

Šodien daugavpiliešiem jānoslēdz pirmais posms, pie tam jāizdara tas būs pret vienu no līgas vājākajām komandām Ribņikas "RKM". Abām komandām šodien neko nevajag, jo komandu nākotnes liktenis izšķirsies cīņās ar citām komandām. Jau tagad skaidrs, ka Ribņika cīnīsies par vietas saglabāšanu līgā, bet "Loko" iesaistīsies cīņā par medaļām.

Lai arī no turnīra tabulas viedokļa šodienas mačiem nav nekādas nozīmes, interesanti būs pavērot, kā uz treka izskatīsies tādi braucēji kā Leonīds Paura un Jevgēņijs Karavackis. Abi viņi šogad braukuši reti, bet šodien viņiem būs iespēja sevi pierādīt. Pirmo reizi pēdējo gadu laikā neredzēsim Grigoriju Lagutu, kuram dota atpūta. Līdzīgs liktenis arī Romānam Považnijam, toties ierindā atkal būs 16 gadīgais Vadims Tarasenko. Vēl "Loko" brauks arī Kjasts Puodžuks, Maksims Bogdanovs un Vjačeslavs Giruckis, kā arī Artjoms Laguta.

Ribņikas komanda uz Daugavpili ieradīsies sešu braucēju sastāvā. Spilgtākā komandas zvaigzne ir ukrainis Andrejs Karpovs. Zināmas problēmas var sagādāt arī Mariušs Vegžiks un Slavomirs Pišnijs. Viesos daugavpilieši pretiniekiem zaudēja vien ar 41:49, pie tam tad pretinieku komandas sastāvs bija krietni vien draudīgāks.

Sacīkstes sākums plkst. 18:00. Tiešraidi varēsiet vērot portālos Sportacentrs.com un Новости Даугавпилса и Латвии. Политика,...

Komandu sastāvi

LokomotīveRibņika
Maksims BogdanovsMariušs Vegžiks
Jevgēņijs KaravackisSlavomirs Pišnijs
Vadims TarasenkoRafals Flegers
Leonīds PauraKamils Flegers
Kjasts PuodžuksAndrejs Karpovs
Vjačeslavs GiruckisMateušs Domaņskis

Polijas 1. spīdveja līga. Pamatposms

VKomandaSacīkstesP
1.Marma1323
2.Start1322
3.Lokomotīve1321
4.Lotos1320
5.GTŽ1318
6.PSŽ1315
7.RKM137
8Miskolc132