Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam "komplekts" Eiropas junioru čempionata 1/2 finālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam "komplekts" Eiropas junioru čempionata 1/2 finālā
Andžejs Ļebedevs šosezon iekļuva gan Eiropas, gan pasaules junioru čempionātu finālos.

Ar maksimālo punktu skaitu - 15 no 15 iespējamajiem - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs uzvarēja Eiropas junioru čempionata pusfinālā spīdvejā. Ivanam Pļešakovam 5 punkti un 11. vieta.

Polijas pilsētas Pilas mototrekā labākajam Latvijas spīdveja junioram līdzvērtīgu konkurentu nebija, kaut starp tiem bija arī tādi pazīstami spīdvejisti kā polis Pjotrs Pavļickis un Aleksandrs Loktajevs no Ukrainas. Gan viņus, gan vēl jo vairāk visus pārējos Ļebedevs uzvarēja pārliecinoši.
Ivans Pļešakovs trīs reizes finišēja trešais, vienreiz - otrais un reizi - ceturtais. 5 punkti deva 11. vietu. Finālā, kas 24. augustā risināsies Gistrovas mototrekā Vācijā (bijušās VDR spīdveja galvenais centrs), bez Ļebedeva vēl iekļuva Pavļickis (13 punktu), Loktajevs (12), kā arī vēl divi poļi - Huberts Lengoviks un Pāvels Pšedpleckis (abiem pa 11 punktiem).
Atgādināšu, ka Andžejs Ļebedevs šosezon ir iekļuvis arī pasaules junioru čempionata finālā.