Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Turāns: "Neko neatceros no Spānijas rallijā piedzīvotās avārijas" (+video)

Turāns: "Neko neatceros no Spānijas rallijā piedzīvotās avārijas" (+video)
Fridžeja Turāna automašīna pēc avārijas
Foto: www.duen.hu

Pēc Spānijas rallija ungāru pilots Fridžejs Turāns atzinis, ka no piedzīvotās avārijas viņš joprojām neko neatceras.

Pēc 12 posmiem Spānijas rallija vadībā atradās Sebastians Lēbs. Septītajā vietā ar "Ford Focus RS WRC 08" automašīnu tobrīd brauca ungāru pilots Turāns, taču 13. posmā viņš noskrēja no ceļa un uzmeta divus kūleņus. Lai arī mašīna pēc avārijas bija cietusi pamatīgi, ne pilots, ne stūrmanis smagus savainojumus šajā avārija neguva (abiem sportistiem bija nelieli sasitumi, bet pilotam tika konstatēts atslēgas kaula lūzumus).

"Kā jūtos? Ņemot vērā to, kas ar mani notika, tad šobrīd jūtos labi," iesāk pilots. "Par laimi sāpes vairs nejūtu. Vienīgi vēl ir sāpes tur, kur ķermenī bija iespiedušās drošības jostas. Nu un, protams, vēl man ir salauzts atslēgas kauls... No šīs avārijas neko neatceros. Man no atmiņas ir pazudušas četras līdz piecas stundas... pati avārija un tas, kas notika pēc tam. Neatceros, kā mēs izlidojām no trases. Atceros to, kā pie manis uz slimnīcu atbrauca sieva un draugi. Ik pa laikam kaut ko atceros, taču ļoti lēnām. Iespējams, ka pēc kāda laika atmiņa man atgriezīsies. Gribētu atcerēties, kas īsti tur notika un kas ne tā iznāca."

Turāna piedzīvotā avārija

Izmantotie resursi:
ALM Rally: статьи, анонсы, фото, видео,...

     [+] [-]

, 2010-10-31 14:34, pirms 14 gadiem
ooopppaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-10-31 15:23, pirms 14 gadiem
Labi, ka vēl ir iespēja kko atcerēties vispār.. Lai tik veseļojās