Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens: ''Vairāk trenēšos uz asfalta''

Hirvonens: ''Vairāk trenēšos uz asfalta''
Miko Hirvonens
Foto: AFP/Scanpix

Somu rallija braucējs Miko Hirvonens atzinis, ka, lai labāk sagatavotos nākamā gada asfalta rallijiem, viņš nolēmis aizvadīt vairākus treniņus tieši uz šī seguma ceļiem.

Ja ielūkojamies nākamā gada WRC kalendārā, tad redzam, ka mūs sagaida četri asfalta posmi, kuros noteikti par favorītu jāuzskata francūzis Sebastiens Lēbs, kurš kopš 2004.gada nav zaudējis nevienā asfalta rallijā. Taču arī bez Lēba ir lielisks asfalta meistars – Dani Sordo, kurš šogad abos asfalta rallijos finišēja uzreiz aiz sava komandas biedra. Ja pieņemam, ka arī nākamgad "Citroen" visos četros asfalta posmos izcīna dubultuzvaru, bet somu sportists paliek trešais, tad Hirvonens zaudēs 16 punktus.

''Kad braucu uz grants seguma, tad apmēram zinu, ko un kā darīs mašīna, bet man nav šādas pārliecības braucot pa asfalta,” iesāk Hirvonens. ''Man noteikti vairāk laika jāpavada veicot treniņus uz asfalta. Piemēram, šogad pirms Spānijas WRC rallija aizvadīju vairākas testu dienas, taču tas man palīdzēja atsvaidzināt tikai iemaņas, taču man nepieciešams lielāks laiks, lai varētu iemācieties ko jaunu.”

''Nākamgad būs četri asfalta ralliji, tāpēc mums paredzēti daudz testu braucieni,” Hirvonena teiktajam piebilst ''Ford” komandas vadītājs Malkolms Vilsons.

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 15:12, pirms 15 gadiem
Tāpēc jau Sebs arī ir labākais. Uz visiem segumiem brauc gandrīz vienlīdz labi, šogad Mikko tikai Loeba kļūdu dēļ spēja būt tik tuvu viņam. Skarbi bet patiesība. Puisis ātrs un talantīgs tomēr trūkst kaut kā.

     [+] [-]

, 2010-01-05 15:53, pirms 15 gadiem
Kimi uz asfalta būs labs