Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Seska komandai pievienojas divi bijušie WRC2 čempioni

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Seska komandai pievienojas divi bijušie WRC2 čempioni
Mads Ostberga mašīnas dizains

MRF Tyres komanda paziņojusi, ka tās sastāvā Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 2023.gada sezonā bez 2022.gada ERČ čempiona Efrena Larenas un Mārtiņa Seska startēs arī 2017.gada WRC2 čempions Pontus Tīdemans un 2020.gada WRC2 čempions Mads Ostbergs.

Vispirms komanda paziņoja, ka tās sastāvā startēs zviedru braucējs Tīdemans. 2017.gadā Tīdemans, starējot ar ''Škoda Fabia R5'' automašīnu, kļuva par WRC2 čempionu, bet 2018. un 2020.gadā zviedru braucējs kļuva par WRC2 vicečempionu. Jāpiebilst, ka Tīdemans 2019.gada sezonā četrus posmus aizvadīja WRC, startējot ar ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu. Viņa labākais rezultāts bija septītā vieta Velsas WRC rallijā.

''Tas notiks! Vārdos nav iespējams aprakstīt, cik ļoti priecājos par iespēju atkal startēt starptautiskā līmenī. Esmu patiešām pateicīgs par šo iespēju un darīšu visu iespējamo, lai to maksimāli izmantotu. Milzīgs paldies GN Motorsport, MRF Tyres komandai un stūrmanei Jūlijai Tūlinai, kura man pievienosies šajā sezonā. Uz priekšu,'' tā Pontus Tīdemans, kurš 2015.gadā, startējot MRF Racing komandas sastāvā, kļuva par Āzijas-Klusā okeāna rallija čempionu.

Vēlāk MRF Tyres komanda paziņoja, ka tās sastāvā 2023.gada sezonā startēs arī 2020.gada WRC2 čempions Mads Ostbergs, kurš savas karjeras laikā ir piedalījies gandrīz 140 WRC rallijos.

Zināms, ka Efrens Larena un pagājušā gada ''Tet Rally Liepāja'' uzvarētājs Mārtiņš Sesks abi startēs ar jaunajām ''Škoda Fabia RS Rally2'' automašīnām, 2017.gada WRC2 čempions Pontus Tīdemans startēs ar ''Ford Fiesta Rally2'' spēkratu, bet Ostberga rīcībā būs ''Citroën C3 Rally2''.

Izmantotie resursi:
All rallying. One source.