Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sordo veic pārrunas ar "Ford"

Sordo veic pārrunas ar "Ford"
Dani Sordo
Foto: www.motorspain.com

"Citroen" rallija pilots Dani Sordo vēl nav paziņojis, kuras komandas sastāvā viņš brauks nākamgad. Pastāv iespēja, ka spāņu pilots nākamgad varētu braukt "Ford" vienības sastāvā.

Nesen "Citroen" paziņoja, ka tās komandas sastāvā 2011. gadā brauks divi franču piloti – Sebastiens Lēbs un Sebastiens Ožjē. Taču tajā pašā laikā "Citroen" vadība atzina, ka tā ar spāņu pilotu Sordo saista lielas cerības un, ka "Citroen" vēlas turpināt strādāt kopā ar spāņu braucēju.

"Jā, mēs esam runājuši ar "Ford", bet tās ir tādas pašas sarunas, kā mēs runājam tagad. Pagaidām nekā oficiāla." iesāk Sordo. "Jā, "Citroen" man ir piedāvājis līgumu, taču nezinu, ko beigās izvēlēšos."

Tikmēr "Ford" motorsport šefs Džerards Kvins atzina, ka komanda šobrīd meklē kādu papildus braucēju. "Tas ir tas, pie kā mēs šobrīd strādājam. Mēs meklējam variantus, lai varētu stiprināt konkurenci. Mēs joprojām veicam pārrunas ar vairākiem braucējiem. Taču šobrīd tās ir tikai privātas sarunas, kurām nav liela jēga. Taču jā, mēs strādājam pie tā, lai uzlabotu komandas konkurenci," nobeidz Kvins.

Tajā pašā laikā "Citroen" vadītājs Olivers Kesnels atklāja, ka "Citroen" joprojām grib, lai Sordo paliek franču vienības sastāvā. "Sordo ir daļa no "Citroen" ģimenes un to es arī viņam esmu pateicis," saka Kesnels. "Gribu, lai viņš paliek ar mums, kā to jau ir izdarījuši abi Sebastieni (Lēbs un Ožjē)."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...