Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Monta Beierbaha: "Iešu uz pilnu banku"

Juris Grīns
Juris Grīns

Monta Beierbaha: "Iešu uz pilnu banku"
Foto: Kaspars Cikmačs, 4rati.lv

Šajā nedēļas nogalē, 28. maijā Vecpils autokrosa trasē tiks aizvadīts Latvijas un Baltijas čempionāts autokrosā. Uz starta stāsies arī "EVE autosports" autokrosa komanda.

Pirmajā LČ posmā Smiltenē viss augstāko vietu sasniedza Monta Beierbaha (B600), Raimondu Mūrnieku (1600) un Aināru Kenigsbergu (2000Super) vairāk vai mazāk vajāja tehnikas ķibeles un EVE komanda ieguva vien astoto vietu. Uz Vecpili dosimies apņēmības pilni un komanda turpinās krāt kopvērtējuma punktus. EVE autosports autokrosa komanda Vecpilī būs redzama nu jau kuplākā sastāvā – Monta Beierbaha (B600), Raimonds Mūrnieks (1600), Ainārs Kenigsbergs (2000Super), Lauris Roberts (2000Super) un Linards Jasons (Mini).

Labā ziņa ir tā, ka ierindā atgriezies Lauris Roberts, kurš zināms kā visnotaļ atraktīvs un konkurentiem neērts pretinieks. “Pirms sacīkstes nedēļa ir bijusi brīva, kas ir devusi iedvesmu un cīņas sparu. Lai arī tehniski neesam augstākajā punktā, esam gatavi pacīkstēties. Sporta režīmā kādu laiku nav braukts, bet, būsim ātri!” stāsta Lauris.

Ļoti liels prieks par komandas jauno un jaunāko dalībnieku – Linardu Jasonu (Mini). Linardam pirmajā posmā Smiltenē izdevās iegūt trešo vietu. Un nav ne mazāko šaubu, ka Vecpilī Linards ir viens no galvenajiem pretendentiem uz godalgotajām vietām.

Raimonds Mūrnieks, kurš tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem favorītiem 1600 klasē, LČ kopvērtējumā šobrīd desmitais, bet priekšā vēl pieci posmi, kuri noteikti ieviesīs pamatīgas korekcijas rezultātu tabulā. Raimonds par Vecpili – “Mērķis ir piedalīties un sasniegt finišu pirmajam!”

Monta Beierbaha: “Noteikti iet uz pilnu un tēmēt uz godalgotajām vietām, jo esmu trenējusies Vecpilī, kā arī šī ir mana mīļākā trase.” Monta šobrīd LČ kopvērtējumā ieņem ceturto vietu un veiksmīgs starts Vecpilī, dotu jau pavisam pozitīvu skatu uz sezonas kopvērtējumu.

Pagājušā gada LČ un BČ uzvarētājs Ainārs Kenigsbergs kā vienmēr piezemēts un gatavs cīņām. Arī Aināra šī brīža kopvērtējuma vieta īsti nav tā, kurā viņš plāno palikt. Pagājušo sezonu Ainārs abus posmus Vecpilī aizvadīja ļoti veiksmīgi.

Sezona ir nupat sākusies, vēl priekšā piecas aizraujošas autokrosa izrādes, kurās galvenās lomas spēlē EVE autosports autokrosa komandas dalībnieki.

Izmantotie resursi:
- WWW.EVEAUTOSPORTS.LV