Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

A.Neikšāns/Dzirkals jauno rallija sezonu sāk ar uzvaru

A.Neikšāns/Dzirkals jauno rallija sezonu sāk ar uzvaru
Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals ar jauno automašīnu
Foto: www.romasfoto.com

Ar uzvaru jauno rallija sezonu sākusi "Latvijas Mobila Telefona Rallija komandas" ekipāža Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals, kuri izcīnīja uzvaru Lietuvā notiekošajā rallijsprintā.

Latvijas rallija čempionāts sāksies pēc pāris dienām Lietuvā, Utenas rajonā. Lai labāk sagatavotos jaunajai sezonai, uz Lietuvu pagājušajā nedēļas nogalē devās Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals, kuriem galvenais uzdevums šajā rallijā bija veikt testus ar jauno ''Mitsubishi Lancer EVO X''. Tur norisinājās Lietuvas rallijsprinta pirmais (sezonā kopā ir četri) posms. Tajā bija jāveic seši ātrumposmi (trīs dopi divas reizes), kas kopā sastādīja 54 kilometrus. Bez Neikšāns/Dzirkals ekipāžas uz starta stājās tādi spēcīgi lietuvieši kā R. Čapkauskas, M. Samuitis un citi.

Lai arī šie vairāk bija domāti kā treniņi, Neikšāns/Dzirkals uzrādīja ātrākos laikus visos sešos posmos, tādējādi kļūstot par šī rallijsprinta uzvarētājiem. Nākamais starts ekipāžai paredzēts šajā nedēļas nogalē, kad tiks dots starts rallijam "Halls Winter Rally 2011".

Izmantotie resursi:
www.rallysprint.lt

     [+] [-]

, 2011-01-25 00:18, pirms 13 gadiem
nu tads knapais ralluks bijis, 3dopi 2 reizes, bet nu nekas, testi vajadzigi.

     [+] [-]

, 2011-01-25 10:26, pirms 13 gadiem
Pārliecinoši, čapkauskis nav amatieris.

     [+] [-]

, 2011-01-25 23:31, pirms 13 gadiem
Curtiys rakstīja: nu tads knapais ralluks bijis, 3dopi 2 reizes, bet nu nekas, testi vajadzigi.
Vecozēn, tas taču rallijsprints