Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jaunzēlandē līderis Lēbs, Hirvonens saņem komandas ''uzdevumu''

Jaunzēlandē līderis Lēbs, Hirvonens saņem komandas ''uzdevumu''
Sebastjans Lēbs
Foto: Mcklein

Arī pēc Jaunzēlandes WRC rallija otrās dienas vadībā atrodas ''Citroen'' komandas pilots Sebastjans Lēbs, kuram joprojām cieši seko Miko Hirvonens. Trešais šobrīd Peters Solbergs.

Otro dienu labi iesāka Peters Solbergs, kurš no pirmajiem trīs posmiem ātrāko laiku uzrādīja divos dopos. Tas norvēģim ļāva pakāpties uz trešo vietu, apsteidzot krievu pilotu Jevgēņiju Novikovu.

Pēc servisa parka joprojām starp visiem braucējiem norisinājās sīva cīņa. Ātrākos laikus uzrādīja gan Lēbs, gan Hirvonens, gan arī pirmās dienas neveiksminieks Jari Mati Latvala.

Beidzoties otrajai dienai, kopvērtējumā pirmo vietu saglabā francūzis Lēbs, kuram seko Hirvonens un Solbergs. Taču vakarā (pēc Jaunzēlandes laika) ''Citroen'' vadība paziņoja, ka komandas braucējiem ir jāsaglabā šīs pozīcijas. ''Paziņoju viņiem, lai paliek tajās pozīcijās, kurās atrodas šobrīd. Nav jēgas rīt viņiem savā starpā cīnīties,'' teikts komandas ziņojumā.

Rīt (šonakt pēc Latvijas laika) pilotiem būs jāveic pēdējie septiņi posmi.

Jaunzēlandes rallija rezultāti:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.S.LēbsCitroen DS3 WRC3:27:51.9
2.M.HirvonensCitroen DS3 WRC+6.4
3.P.SolbergsFord Fiesta RS WRC+1:33.3
4.J.NovikovsFord Fiesta RS WRC+2:02.5
5.O.TanaksFord Fiesta RS WRC+2:23.8
6.T.NoivilsCitroen DS3 WRC+2:47.2
7.D.SordoMini WRC+3:05.9
8.J.M.LatvalaFord Fiesta RS WRC+4:58.0

  +4 [+] [-]

, 2012-06-23 14:26, pirms 12 gadiem
Hirvonena vieta sen jau butu aizgajis no tadas komandas....tik nozelojami tas ir..

  +3 [+] [-]

, 2012-06-23 15:37, pirms 12 gadiem
Interesanti, kāds "uzdevums" būtu gadījumā, ja līderis būtu Hirvonens un Lēbs no viņa atpaliktu tikpat...
Citroen visu laiku strādā tikai uz Lēbu, tas vienkārši pretīgi...

     [+] [-]

, 2012-06-23 16:32, pirms 12 gadiem
Tas ir loģiski nevis pretīgi. Viens ir cilvēks kurš uzvarējis 8 gadus pēc kārtas, otrs vienkārši ļoti labs braucējs...domāju izvēle skaidra...nemaz nerunājot par sponsoru lietām utt. Gan jau Hirvonens nebija muļķis un ar to rēķinājās. Pagāšgad pašam Hirvonenam Fords pasniedza pietiekami daudz dāvanu, lai šis turētos cīņā par titulu, šogad viņš ir mainītās pozīcijās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-23 17:27, pirms 12 gadiem
Domāju ka čempions šogad jau zināms. Nu ir gan tendence Lēbam uz sezonas otro ( 2009, 2011 )pusi šim tam atgadities- tehniskas ķibeles, avārija, bet pārsvars liels. Par komandas pavēlēm Citroenā, te ir runa par to lai Hirvonens būtu finišā, nav viņš spējīgs nokost Lēbu, tas beigtos ar crashu Hirvonenam. Kā teica pēc Grieķijas Latvala, mums pārējiem pietrūkst tā stabilitāte un spēja atrast to robežu kad iet runa par dažu sekunžu starpību gonkas laikā ,kas ir Lēbam. Man būs žēl, ja viņu neviens nenokodīs kamēr viņš brauc, redzēs kā nakamgad ies Ožjē, bet diez vai pirmajā gadā varētu pretendēt uz titulu ar jaunu mašīnu, bet VW gan varena kompānija- ambīcijas lielas un finanšu netrūkst. Citroenam gan arī naudas problēmu nav... Paredzu,ka arī nākamgad Peters brauks Fordā.