Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Igauni Grosu Latvijas rallijā redzēsim ar jauno ''Ford Focus WRC''

Igauni Grosu Latvijas rallijā redzēsim ar jauno ''Ford Focus WRC''
Ar šādu automašīnu turpmāk brauks Gross
Foto: www.ewrc.cz

Kļuvis zināms, ka igauņu rallija braucējs Georgss Gross savā īpašumā iegādāsies 2008. gada ''Ford Focus WRC'' automašīnu.

Līdz šim Gross Latvijā un Igaunijā brauca ar 2003. gada ''Ford Focus WRC'' automašīnu. Lai arī viņa auto bija vecāks par Ivara Vasaraudža ''Mitsubishi Lancer WRC'', trasē tas spēja uzrādīt diezgan līdzīgus laikus. Šogad Grosam izdevās uzvarēt Kurzemes rallijā, taču jāatzīmē, ka Vasaraudzis vienu dopu pirms beigām, tobrīd atrodoties rallija vadībā, bija spiests izstāties tehnisku iemeslu dēļ.

Taču nākamgad braucēji būs mainītās lomās, jo Gross nolēmis iegādāties 2008. gada ''Ford Focus WRC'' automašīnu, ar kuru šogad WRC rallijā brauca Metjū Vilsons. ''Jā, nākamajā sezonā braukšu ar jaunākas paaudzes ''Ford Focus WRC'' automašīnu,'' iesāk Gross. ''Pašreizējais auto ir novecojis, taču, neskatoties uz to, tehniskajā ziņā tas bija lielisks. Noteikti brauksim Igaunijā un plānojam startēt arī Latvijā. Ceru, ka starp mums un Ivaru tagad būs vēl sīvākas cīņas. Iespējams, izbrauksim vēl kādu ralliju ārpus Baltijas.''

Jāatzīmē, ka Vilsons ar šo automašīnu pēdējā Velsas rallijā izcīnīja augsto septīto vietu.

Izmantotie resursi:
postimees.ee


, 2010-11-22 10:18, pirms 13 gadiem
Lai piedod Vasaraudzis, bet uzskatu ka Gross tagad uzvarēs arī Latvijā, arī tad ja Vasaraudzim nebūs tehnisku problēmu.
, 2010-11-22 11:30, pirms 13 gadiem
To mees redzeesim naakamajaa sezonaa.... nemaz tik leens Vasaraudzis nav...
, 2010-11-22 13:13, pirms 13 gadiem
Nav jau runa par lēnumu, bet auto paaudzēm. Vari būt cik ātrs gribi, šis Ford ir kādus gadus 8us jaunāks savās tehnoloģijās.
, 2010-11-22 13:46, pirms 13 gadiem
redzees kura ralli ta startes LV.
, 2010-11-22 16:58, pirms 13 gadiem
Kolhoznieks rakstīja: Nav jau runa par lēnumu, bet auto paaudzēm. Vari būt cik ātrs gribi, šis Ford ir kādus gadus 8us jaunāks savās tehnoloģijās.
Tieši tā, turklāt Evo WRC arī jauns nav bijis labs auto.
, 2010-11-22 21:31, pirms 13 gadiem
Klīst baumas,ka Vasaraudzis nākamgad sēdisies N grupas mašīnā.
, 2010-11-23 08:58, pirms 13 gadiem
Kolhoznieks rakstīja: Nav jau runa par lēnumu, bet auto paaudzēm. Vari būt cik ātrs gribi, šis Ford ir kādus gadus 8us jaunāks savās tehnoloģijās.
Nu man šķiet, ka Vasaraudža WRC Lancer ir 2005. gada, tad sanāk trīs gadu starpība... Bet nu Vasaraudzis tomēr labāk zin ceļus, kaut gan droši vien būs grūtāk uzvarēt.
, 2010-11-23 13:07, pirms 13 gadiem
O, laba papildus reklāma katram LČ posmam, kurā viņš startēs.
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.