Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rūdolfs Bogens kļūst par folkreisa rekordistu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rūdolfs Bogens kļūst par folkreisa rekordistu
Foto: Autocross.lv

Sestdien Pilskalnu autotrasē noslēdzās Folkreisa Vasaras kausa otrais posms. Par uzvarētāju kļuva Rūdolfs Bogens, kurš līdz ar to kļuvis par uzvara skaita rekorda līdzturētāju – viņam devītā uzvara, kas līdz šim bija izdevies tikai Artūram Bāriņam un Renāram Ēķim.

49 dalībnieku konkurencē aiz Bogena trijniekā nonāca arī Kalvis Buģis un Jānis Saulīte. Atsevišķajā Junioru kausa finālā uzvaru sasniedza Marta Starka, vēlāk viņa kļuva par uzvarētāju arī Dāmu kausa finālā.

Komandu ieskaitē uzvara “Kavita V Racing” komandai.

Krosa komisijas kausa “Pro” klasē aizraujošā cīņā uzvaru sasniedza Māris Mardoks, aiz sevis atstājot Raivi Anopu un Valēriju Tolopilo. “Am” klasē brauciens tika apturēts pēc pieciem veiktiem fināla apļiem avārijas dēļ, kā rezultātā par uzvarētāju kļuva Andrejs Freimanis, kuram sekoja Daniels Rašmanis un Dainis Žvagins.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv