Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Covid-19" dēļ tiek atcelts Zviedrijas WRC rallijs

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

"Covid-19" dēļ tiek atcelts Zviedrijas WRC rallijs
Foto: Vladislav Maschl

Kļuvis zināms, ka pasaules rallija čempionāta (WRC) Zviedrijas rallijs, kas bija 2021.gada čempionāta otrais posms, "Covid-19" dēļ tiek atcelts.

Pastiprinoties ierobežojumiem Zviedrijā, ko izraisīja ''Covid-19'' pandēmija, Zviedrijas WRC rallijs, kam bija jānotiek no 11.-14.februārim, ir atcelts. Ņemot vērā, ka Zviedrijā pieaug saslimstība ar ''Covid-19'', rallijs drošības apsvērumu dēļ nenotiks.

''Zviedrijas rallija organizatori, FIA un WRC rīkotājs pilnībā saprot, ka vietējo iedzīvotāju veselība ir vissvarīgākā, tāpēc esam apņēmušies ievērot kopīgu pienākumu rūpēties, lai aizsargātu gan Vārmlandes kopienu, gan WRC ģimeni. Plānošanas laikā mēs esam rūpīgi uzraudzījuši, kāda ir pastāvīgi mainīgā ''Covid-19'' situācija reģionā. Lai gan mēs, protams, esam ārkārtīgi vīlušies, it īpaši, ņemot vērā aizraujošo jaunā izskata rallija maršrutu, šo lēmumu mēs atbalstām,” saka rallija izpilddirektors Glens Olsons.

Kā ziņo portāls DirtFish, tad WRC promoters, visticamāk, par Zviedrijas WRC aizstājēja ralliju nosauks Lapzemes ralliju. "Mēs gaidām Zviedrijas rallija lēmumu. Mēs kaut ko vairāk zināsim šonedēļ, un tad mēs pieņemsim lēmumu," saka Lapzemes rallija priekšsēdētājs Heiki Poranens.

Šogad Zviedrijas WRC rallijā uzvaru svinēja Elfins Evans, par 12,7 sekundēm apsteidzot igauni Otu Tanaku. Atgādināsim, ka šogad Zviedrijas rallijā vairāki ātrumposmi ziemai nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ tika atcelti.

Izmantotie resursi:
All rallying. One source.
Sākums - Go4speed