Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Rector Racing" jauno rallija sezonu sāk ar pamatīgu kūleni

"Rector Racing" jauno rallija sezonu sāk ar pamatīgu kūleni
Laivenieka/Freivalda automašīna pēc piedzīvotās avārijas
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Pagājušajā nedēļas nogalē rallijā ''Sarma 2010'' ''Rector Racing'' ekipāža Oskars Laivenieks/Edgars Freivalds aizvadīja savu pirmo kopīgo ralliju, kurš diemžēl beidzās ar iespaidīgu avāriju.

Rallijs sākās ar nakts ātrumposmiem, kurus jaunā ekipāža veica droši, un pirmajā sacensību dienā kopvērtējumā ieņēma 42.vietu (no 51 ekipāžas). Otrajā dienā ekipāža uzņēma labu braukšanas tempu, taču pašās ātrumposma beigās (pēdējā līkumā) ekipāža iebrauca par ātru. Mašīna kļuva nekontrolējama, kā rezultātā komanda piedzīvoja smagu avāriju un bija spiesta izstāties no turpmākas cīņas.

''Otro dienu uzsākām labi - apmēram tādā tempā, kā pabeidzām pirmo,'' saka komandas pilots. ''Dopa sākums bija lēns, taču posma beigas ļāva braukt ātrāk. Jutām, ka labi sastrādājamies un, ka varam braukt tādā tempā. Dopa beigas bija ātras un ar lēzeniem līkumiem. Pēdējā līkumā, kurš gāja pāri tramplīnam, par maz sasēdināju automašīnu un mēs izlidojām no trajektorijas. Mašīnu vairs neizdevās savākt un pēc finiša līnijas jau ar sāniski slīdošu mašīnu mēs atsitāmies pret sniega valni, kas auto uzsvieda gaisā. Pārlidojām pāri grāvim un piezemējāmies uz jumta..."

Taču, neskatoties uz šo atgadījumu jau pirmajā rallijā, pilots paziņoja, ka komanda turpinās braukt. "Jā, jūs mūs redzēsiet trasē arī turpmāk! Jau tuvākajās dienās tiks atsākts intensīvs darbs, lai komanda jau nākamajā rallijā parādītos trasē. Neskatoties uz šo neveiksmi, turpināsim strādāt un pilnveidot braukšanas prasmes. Šādas kļūdas maksā ļoti dārgi, tomēr no tām var ļoti daudz ko mācīties. Kā komandas sportists esmu ieguvis sevī pārliecību un papildus azartu braukt un sevi pilnveidot.''

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Kalniņš

     [+] [-]

, 2010-02-16 19:29, pirms 15 gadiem
Lai čaļiem turpmāk veicas