Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Kubica: "Es atdotu visu, lai varētu atgriezties F1"

Juris Grīns
Juris Grīns

Kubica: "Es atdotu visu, lai varētu atgriezties F1"
Kubica šogad startēs WRC2 un ERC čempionātos
Foto: SCANPIX SWEDEN

Poļu autosportists Roberts Kubica atzīst, ka būtu gatavs atdot visu savu naudu, lai tikai varētu atgriezties Formulā 1.

Jau vēstījām, ka savainojuma seku dēļ Kubica nav spējīgs pilnvērtīgi pilotēt formulas, tāpēc šobrīd viņš pievērsies rallijam, kur šosezon aizvadīs septiņus pasaules čempionāta (WRC2) un četrus Eiropas čempionāta (ERC) posmus. Kubica startēs ar "Citroen DS3 RRC" rallija mašīnu.

Kubica atzīst, ka vieglākajās trasēs būtu spējīgs startēt jau šobrīd, taču tādās, kur no pilota tiek prasīta lielāka slodze, tas sagādātu problēmas.

"Es būtu gatavs atdot visu savu naudu, lai tikai atkal varētu braukt ar F1 mašīnu," stāsta Kubica. "Šobrīd es būtu spējīgs startēt Barselonā, taču nevarētu pabraukt Monako. Joprojām dotu priekšroku būt par F1 pilotu, taču vēl pirms pusotra gada es nebūtu noticējis tam, ka šobrīd apstiprināšu savu dalību pasaules un Eiropas rallija čempionātos."

Viņš turpina: "Es joprojām ceru atgriezties F1. Domāju, ka visi gribētu mani tur redzēt. Rallija cilvēki gan gribētu, lai es palieku rallijā, taču es nāku no Formula 1 pasaules un visa mana dzīve šajā jomā apstājās vienas sekundes laikā. Bet galvenais dzīvē ir darīt to, kas patīk visvairāk, to esmu zinājis vienmēr."

Pirms kāda laika Kubica testēja DTM auto, taču noraidīja piedāvājumu startēt šajā čempionātā.

"DTM bija laba iespēja," viņš nenoliedz. "Taču tas nesaskanēja ar to, ko es vēlos šogad... Domāju, ka labāks lēmums bija braukt rallijā. DTM man noteikti būtu vieglāka dzīve un labāki rezultāti, bet cipari nav tie svarīgākie rezultāti manā dzīvē. Šogad vēlos uzlabot savu fizisko stāvokli, uzlabot sniegumu kā pilotam un iemācīties daudz ko jaunu par ralliju. Varbūt šī būs atslēga manai turpmākajai karjerai."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -4 [+] [-]

, 2013-03-15 20:00, pirms 12 gadiem
A kas ar viņu notika?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-15 20:04, pirms 12 gadiem
macho2011 rakstīja: A kas ar viņu notika?
Horror F1 crash Kubica airbourne into wall...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-15 21:23, pirms 12 gadiem
macho2011 rakstīja: A kas ar viņu notika?
Apmēram šādi - Robert Kubica crash rally di Andorac 2011 -...

  +1 [+] [-]

, 2013-03-15 22:04, pirms 12 gadiem
gezis rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=AtrzvwayniM
wtf? kaads sakars tam video r kubicas pashreizejo stavokli? rallijaa vins pakjeera aizsarg nozogojuma metaala plaaksni, kas izgaaja cauri mashinai, rokai, utt

     [+] [-]

, 2013-03-23 17:57, pirms 12 gadiem
negribās neko sliktu teikt, bet DTM pilnīgi noteikti ir tuvāks F1 nekā rallis un rezultāti DTM diez vai būtu augšgalā!