Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Intriga pirms folkreisa posma Jēkabpils pusē

Juris Grīns
Juris Grīns

Intriga pirms folkreisa posma Jēkabpils pusē
Foto: Olafs Ezertēvs

Trešdiena ir pēdējā pieteikumu diena pirms sestdien gaidāmā Folkreisa un autokrosa Ziemas kausa otrā posma Pilskalnu trasē Jēkabpils pusē. Sastāvs būs atšķirīgs no pirmā posma, ar ko arī ļoti aizraujošs.

Trešdienas rītā kopējais pieteikumu skaits ir 44, bet ir informācija, ka pieteikumi būs vēl, un nepieciešamais 50 dalībnieku kvorums varētu būt realizējams. Kopā ar šīs nakts salu sacīkste tuvojas notikšanai!

Folkreisā jau ir 30 pieteikumu, kas ir vairāk nekā stājās uz starta Aizkrauklē. Folkreisa 4WD klasē pašlaik seši braucēji, taču jābūt papildinājumiem.

Ļoti interesanta situācija veidojas autokrosa Nacionālajā klasē. Šobrīd septiņi pieteikumi, taču dalību atsaukuši Jānis Gustāns un Artūrs Mūrnieks, jo braukšana notiks ar riepām bez radzēm. Šī ir izcila iespēja visiem pārējiem sasniegt labus rezultātus un atjauno izredzes uz Ziemas kausa kopvērtējuma uzvaru. Klasē dalībnieku nebūs daudz, taču rezultātu ziņā pamatīga intriga.

Veidojas arī autokrosa 4WD klase – intriga līdz beidzamam!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv