Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ožjē un Tanaks 2017. gada WRC sezonā startēs "M-Sport" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ožjē un Tanaks 2017. gada WRC sezonā startēs "M-Sport" komandā
2017. gada "Ford Fiesta RS WRC"

Rallija komanda "M-Sport" apstiprinājusi, ka tās sastāvā 2017. gada pasaules čempionāta sezonā ar jaunajām "Ford Fiesta RS WRC" automašīnām startēs Sebastjēns Ožjē un Ots Tanaks.

Ožjē uzvarējis pasaules rallija čempionātā pēdējos četrus gadus pēc kārtas, taču pēc "Volkswagen" paziņojuma par aiziešanu no šīs autosporta kategorijas palika bez komandas. Tanaks tikmēr pērn brauca "Dmack World Rally Team" sastāvā, pāris posmos spējot konkurēt cīņā par pirmo vietu.

Ožjē nesen veica testus ar 2017. gada "Ford Fiesta RS WRC" modeli, kas oficiāli tika prezentēts piektdien. Savukārt jau pirmdien viņš un "M-Sport" vadītājs noslēdza līgumu par sadarbību gaidāmajā sezonā. Tāpat pie līguma ar "M-Sport" ticis igauņu pilots Tanaks, līdz ar to nākamgad viņa komandas biedrs būs šī brīža ātrākais WRC braucējs.

Gaidāms, ka drīz "Dmack World Rally Team" sastāvā tiks apstiprināts Elfins Evanss.

2017. gada pasaules čempionāta sezona startēs ar Montekarlo ralliju, kas tiks aizvadīts no 20. līdz 22. janvārim.

Izmantotie resursi:
Autosport