Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vilsons un Raikonens piedzīvo neveiksmi Japānas WRC rallijā (+video)

Vilsons un Raikonens piedzīvo neveiksmi Japānas WRC rallijā (+video)
Metjū Vilsona automašīna pēc izslīdēšanas

Neveiksmīgi aizvadītais Japānas WRC rallijs beidzās diviem pilotiem – Metjū Vilsonam un Kimi Raikonenam, kuri bija spiesti izstāties attiecīgi rallija otrajā un pēdējā dienā.

Otrās dienas pirmajā dopā vienā līkumā saslīdēja ''Stobart'' komandas pilots Metjū Vilsons. Pēc saslīdēšanas automašīna palika uz trases, taču tā iesēdās dziļās risēs. Lai arī kā Vilsons un vēl pieci skatītāji mēģināja izstumt automašīnu, tas viņiem neizdevās un rallijs Vilsonam bija beidzies (pēdējā dienā Vilsons startēja pēc Superrally sistēmas un beigās palika 22. vietā).

Līdzīgi bija arī Kimi Raikonenam, kurš no trases izslīdēja trešās dienas pirmajā dopā. Arī šī ekipāža varēja turpināt ralliju, jo automašīna netika bojāta, taču arī šoreiz izslīdēšana notika vietā, kur nebija neviena skatītāja. ''Raikonens pārklausījās trases pierakstus,'' iesāk somu pilota stūrmanis Kajs Lindstrēms. ''Tajā līkumā mūsu ātrums bija par lielu un mēs noskrējām no ceļa. Mums nebija nekādu iespēju atgriezties trasē, jo tur nebija skatītāju, kas varētu mums palīdzēt. Žēl, ka bija jāizstājas, jo pirmajās divās dienās Kimi brauca bez kļūdām,'' piebilda Lindstrēms.

Raikonens pēc avārijas:
Kimi: "Ohh ff*uck!" What was that?! (probably referring to his notes)
Kimi: Oh for f*ck sake! It was here the...sentence cut short (probably remembering the place from recce and it's difficulty) Here it is, game over. Perkele.
Kimi: I remembered a totally wrong corner. My mistake.

Vilsona kļūda un izstāšanās

Raikonena kļūda un izstāšanās

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...