Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pirmajā posmā ātrākais P.Solbergs

Pirmajā posmā ātrākais P.Solbergs
Peters Solbergs līksmo pēc uzvaras pirmajā posmā
Foto: www.rallynorway.com

Par patīkamu pārsteigumu pirmajā posmā parūpējies vietējais mīlulis Peters Solbergs, kurš ar savu "Citroen Xsara WRC" automašīnu uzrādīja ātrāko laiku. Otrais palika Miko Hirvonens, bet trešais Sebastiens Lēbs.

Pirmais posms bija tikai divus kilometrus garš, un tajā daudziem par lielu prieku ātrāko laiku uzrādīja mājinieks, bijušais pasaules čempions Peters Solbergs, kurš ar savu "Citroen Xsara WRC" automašīnu finišēja pēc vienas minūtes un 32 sekundēm. Otrais šajā šova ātrumposmā palika Hirvonens, bet trešais pieckārtējais pasaules čempions Lēbs.

Jau ziņojām, ka ekipāža Andis Neikšāns / Pēteris Dzirkals PWRC klasē ierindojās otrajā vietā, kur pirmā posma uzvarētajam Patrikam Sandelam zaudēja 0,9 sekundes.

Šodien piloti aizvadīs astoņus posmus, par kuriem arī jūs centīsimies informēt.

Pirmā posma rezultāti

VietaPilotsMašīnaLaiks
1.Petter SolbergCitroen1:32.8
2.Mikko HirvonenFord+0.6
3.Sebastien LoebCitroen+0.7
4.Mads OstbergSubaru+1.2
5.Jari-Matti LatvalaFord+2.3
6.Dani SordoCitroen+3.0
7.Urmo AavaFord+3.4
8.Henning SolbergFord+4.2

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-13 09:14, pirms 16 gadiem
Atceroties kā Solbergs nolikās tā priecājoties pagājušo reizi, brīnos, ka viņš nav kļuvis piesardzīgāks ar tādiem gājieniem