Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pateicoties mehāniķu smagajam darbam, Raikonens turpinās Bulgārijas ralliju

Pateicoties mehāniķu smagajam darbam, Raikonens turpinās Bulgārijas ralliju
Kimi Raikonens
Foto: www.supermotores.net

Somu rallija braucējs Kimi Raikonens pēc vakardienas Bulgārijas rallija pirmajā dienā piedzīvotās avārijas tomēr varēs šodien startēt.

Jau ziņojām, ka vakar pilotiem bija jāveic tikai četri ātrumposmi, taču to kopējais garums sasniedza 118 kilometrus. Pēc pirmajiem diviem dopiem līderis bija Lēbs, kurš par 16 sekundēm apsteidza Sebastianu Ožjē. Tikmēr augstajā piektajā vietā bija soms Kimi Raikonens. Pēc servisa parka pilotiem atkārtoti bija jāveic no rīta veiktie ātrumposmi. Dienas pēdējo dopu ļoti ātri iesāka Raikonens, kurš tobrīd atradās ceturtajā vietā. Pēc pirmajām divām laika mērīšanas vietām soms bija ātrākais pilots trasē, taču tad tika pieļauta kļūda un sekoja avārija. Lai arī paši sportisti avārijā necieta, mašīna bija cietusi diezgan smagi.

Pateicoties mehāniķu ilgajam un smagajam darbam, kurš ritēja vairākas stundas, mašīnu izdevās savest kārtībā un soms jau var doties trasē. Šobrīd ir aizvadīts Bulgārijas rallija otrās dienas pirmais posms, kurā Raikonens finišēja piektajā vietā, apsteidzot gan Miko Hirvonenu, gan Jari Mati Latvalu. Kopvērtējumā šobrīd gan Kimi atrodas pēdējā vietā, taču šobrīd galvenais ir braukt un gūt pieredzi, kas noderēs nākamajos rallijos.

"Tā ir tāda lieta, kas pieder rallijam," saka somu sportists. "Esmu šeit, lai mācītos, un dažreiz tas notiek ļoti smagi. Pirms avārijas man bija ļoti labi laiki un braucu es ātri. Jāatzīmē, ka pēdējā dopā sākumā mēs bijām paši ātrākie...Taču tad mēs avarējām. Tādas lietas gadās, kad tu centies. Taču tagad labi ir tas, ka mēs varēsim turpināt braukt. Mums vajag gūt pieredzi, tāpēc ceru, ka spēšu uzrādīt labus laikus."

Bulgārijas rallija rezultāti pēc pirmās dienas

VietaPilotsMašīnaLaiks
1.S.LēbsCitroen C4 WRC1:05:26.7
2.D.SordoCitroen C4 WRC+28.1
3.P.SolbergsCitroen C4 WRC+38.0
4.M.HirvonensFord Focus RS WRC 09+1:10.9
5.J.M.LatvalaFord Focus RS WRC 09+1:21.2
6.S.OžjēCitroen C4 WRC+1:31.3
7.P.G.AndersonsFord Focus RS WRC 08+2:26.3

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-07-10 09:03, pirms 14 gadiem
bet ne ciiniities ar kaadu

  +1 [+] [-]

, 2010-07-10 09:13, pirms 14 gadiem
Buffalo rakstīja: Svētki!
Takš viņam tas rezultāts ir pofig tagad...
Tā vietā, lai pēc avārijas brauktu mierīgi un atgūtu pārliecību, Kimi domā par 11 sek apsteidz Hirvonenu un par 15 Latvalu...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-10 10:12, pirms 14 gadiem
jee jee jeee katram mehaanikim pa bucai ni manis

super, tik labi jaunumi, eh KIMI GO GO GO GO! satriec vinus visus

centies vairaak Kimiit, un buus jau labi

  +6 [+] [-]

, 2010-07-10 10:14, pirms 14 gadiem
to Gati
Ne jau Raikonens ir baigi ātrs,bet Fordi ir nesaprotami lēni.Nu kā šorīt Latvala un Hirvonens var vienā dopā pazaudēt uzreiz MINŪTI ?!!!