Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC rallijā piesakās jauna komanda

WRC rallijā piesakās jauna komanda
Deniss Kuipers vēl braucot ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu
Foto: www.wrc.com

Šī gada pasaules rallija čempionātā (WRC) būs par vienu jaunu WRC rallija komandu vairāk - ''FERM Power Tools World Rally Team'', kuras sastāvā brauks 25 gadus vecais Deniss Kuipers.

Pirms nepilna mēneša kļuva zināms, ka Kuipers 2011. gada rallija sezonā brauks ar ''Ford Fiesta RS WRC'' modeli. Vēlāk tika paziņots, ka pilots no Nīderlandes pārstāvēs ''FERM Power Tools World Rally'' komandu, kura būs tiesīga cīnīties par punktiem konstruktoru kausā (piemēram, Peters Solbergs pagājušajā gadā, braucot privātajā ''Petter Solberg World Rally Team'' vienībā, par punktiem cīnījās tikai pilotu individuālajā ieskaitē).

Kuipers šogad nolēmis piedalīties desmit posmos, taču līgums ar ''FERM'' pilotam dos iespēju, iespējams, piedalīties 11 posmos. Šobrīd zināms, ka no 13 WRC posmiem Kuipers pagaidām nebrauks Austrālijā un Argentīnā.

''Esmu ļoti priecīgs, ka varu pievienoties ''FERM Power Tools World Rally'' komandai,'' saka jaunais pilots. ''Pagājušais gads bija mācību, kurā mēs, braucot ar ''Ford Fiesta S2000'' automašīnu, uzrādījām labus rezultātus (līdz šim Kuipera labākais rezultāts bija Turcijas WRC rallijā, kur viņš izcīnīja devīto vietu absolūti, bet pirmo N4 klasē). Domāju, ka tā pieredze, kuru mēs guvām ar S2000 automašīnu, ļāva mums lieliski sagatavoties braukšanai ar ''Ford Fiesta RS WRC''.''

Izmantotie resursi:
www.wrc.com

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 16:23, pirms 14 gadiem
Saoratu taa ka tajaa FERM komandaa buus tikai Kuipers?!....

  +2 [+] [-]

, 2011-01-10 16:26, pirms 14 gadiem
benijshils rakstīja: Saoratu taa ka tajaa FERM komandaa buus tikai Kuipers?!....
Nu pagaidām jā...viens