Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

papildināts Ožjē palielina pārsvaru Zviedrijas rallijā

Ožjē palielina pārsvaru Zviedrijas rallijā
Rallija līderis Sebastjans Ožjē
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Zviedrijas WRC ralija otrās dienas vadībā joprojām atrodas francūzis Sebastjēns Ožjē, kurš par 27,6 sekundēm apsteidz savu tautieti Sebastjēnu Lēbu. Uz trešo vietu pakāpies Mads Ostbergs.

Rallija pirmajā dienā sportistiem bija jāveic septiņi posmi. Neveiksmīgi ralliju iesāka soms Miko Hirvonens, kurš vienā posma laikā divas reizes iesēdās kupenā, kā arī vienu reizi uzmeta kūleni. Soms spēja finišēt, taču no līdera viņš atpalika vairāk par 24 minūtēm.

Ļoti ātrs pirmajā dienā bija Ožjē, kurš bija ātrākais piecos posmos. Tas viņam pēc pirmās dienas ļāva izvirzīties rallija vadībā. Otrais, braucot bez kļūdām, pēc pirmās dienas bija Lēbs, bet trešais – Latvala. Ralija trešajā posmā nepaveicās Vasīlijam Grjazinam. Ja citi sportisti pēc skatītāju palīdzības tika ārā no kupenām, tad Grjazins netika un rallijs viņam vakar beidzās ļoti ātri.

Šodien sportistiem jāveic astoņi posmi, no kuriem pirmie četri jau aizvadīti. Nedaudz ātrāks šodien ir gan Lēbs, gan Latvala, taču Ožjē pārsvars joprojām ļoti pārliecinošs – 25 sekundes.

Pēc servisa parka pilotiem vēlreiz bija jāveic jau no rīta veiktie četri posmi. Visos posmos starp Lēbu un Ožjē bija ļoti sīva cīņa, tāpēc ne Lēbam atspēlēt, ne Ožjē palielināt pārsvaru nebija iespēja. Tikmēr 14. posmā uz trešo vietu pakāpās Mads Ostbergs.

Līdz ar to pirms pēdējās dienas līderis ir Ožjē, kuram seko Lēbs un Ostbergs. Rīt, rallija pēdējā dienā, sportistiem būs jāveic seši posmi.

Zviedrijas rallija rezultāti pēc otrās dienas:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.S.OžjēVolkswagen Polo R WRC2:18:22.8
2.S.LēbsCitroen DS3 WRC+26.9
3.M.OstbergsFord Fiesta RS WRC+57.7
4.J.M.LatvalaVolkswagen Polo R WRC+1:03.8
5.J.NovikovsFord Fiesta RS WRC+1:43.5
6.T.NoivilsFord Fiesta RS WRC+3:16.2
7.J.HanninensFord Fiesta RS WRC+4:10.5
8.H.SolbergsFord Fiesta RS WRC+5:16.7

Izmantotie resursi:
World Rally Championship

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 15:07, pirms 11 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Pēc nobrauktiem 12 ātrumposmiem Zviedrijas WRC ralija vadībā atrodas francūzis Sebastjans Lēbs, kurš par gandrīz pusminūti apsteidz savu tautieti Sebastjanu Lēbu.

Personības dubultošanās!

  -1 [+] [-]

, 2013-02-09 15:16, pirms 11 gadiem
Pēc nobrauktiem 12 ātrumposmiem Zviedrijas WRC ralija vadībā atrodas francūzis Sebastjans Lēbs, kurš par gandrīz pusminūti apsteidz savu tautieti Sebastjanu Lēbu.

Tas ir vienkārsī tāpēc, ka Lēba vienīgais konkurents trasē ir viņš pats!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 16:08, pirms 11 gadiem
"""""Pēc nobrauktiem 12 ātrumposmiem Zviedrijas WRC ralija vadībā atrodas francūzis Sebastjans Lēbs, kurš par gandrīz pusminūti apsteidz savu tautieti Sebastjanu Lēbu.""""

Jā ! Laikam jau viņš vienīgais arī brauc šai rallijā !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 21:50, pirms 11 gadiem
Šogad Lēbs Zviedrijā salīdzinot ar citiem gadiem ir gana ātrs!