Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vairākas latviešu ekipāžas startēs Lietuvas ''DHL Rally Elektrenai'' rallijā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Vairākas latviešu ekipāžas startēs Lietuvas ''DHL Rally Elektrenai'' rallijā
Vorobjova ekipāža ar "Mitsubishi Mirage"
Foto: Alfonsas Rakauskas Foto

''DHL Rally Elektrenai'', kas būs piektais Lietuvas rallija čempionāta posms, kā arī noslēdzošais ''FIA Baltic Rally Trophy'' posms, uz starta izies arī vairākas latviešu ekipāžas, kuras ir starp līderēm Lietuvas rallija čempionātā.

Pavisam kopā uz starta šajā rallijā izies 71 ekipāža, ieskaitot gandrīz visus vadošos Lietuvas rallija braucējus. Dalību apstiprinājuši Benediktas Vanagas, Giedrius Notkus, Vaidotas Žala, Vitautas Švedas, Deividas Jocius un citi spēcīgi braucēji.

Tāpat uz starta izies vairākas latviešu ekipāžas, kuras ir starp līderēm Lietuvas rallija čempionātā. Rallijā startēs Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis, Guntis Lielkājis/Ivars Grošus, Rolands Jaunzems/Ainārs Kalniņš, Daņila Belokoņs/Andris Mālnieks, bet Lietuvas rallijsprinta ieskaitē brauks Ingus Pantelis/Uldis Kalvis un Lauris Ozerovs/Gatis Jansons.

Rallija dalībniekiem kopā būs jāveic deviņi ātrumposmi (122 km), bet rallijsprinta braucējiem pieci posmi (57 km).

LARČ2 klasē piektajā vietā ir Jānis Vorobjovs, kurš Utenas un Talsu rallijā, startējot ar ''Mitsubishi Lancer Evo X'', sakrāja 51 punktu. Tikmēr līderis ir Linas Vašķis, kura kontā 122 punkti. Tikmēr LARČ3 klasē līderis pagaidām ir Giedrius Notkus (95), kuram ar 77 punktiem seko Vorobjovs. Trešajā un ceturtajā Lietuvas rallija čempionāta posmā Jānis startēja ar ''Mitsubishi Mirage RS Proto'' auto, un arī šajā posmā trasē viņš dosies tieši ar šo auto. Jāpiebilst, ka 4WD klasē līderis pēc četriem posmiem ir Vorobjovs (104), kuram seko Vanagas (75) un Notkus (71).

Visbeidzot LARČ4 klasē otrais pagaidām ir Daņila Belokoņs, kuram 72 punkti.

Izmantotie resursi:
LRČ