Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jānis Baumanis Pasaules rallijkrosa čempionātā šogad brauks citā komandā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jānis Baumanis Pasaules rallijkrosa čempionātā šogad brauks citā komandā
Jānis Baumanis
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Kā ziņo krievu rallija braucējs Timurs Timerzjanovs, tad latviešu rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis šogad pasaules rallijkrosa čempionātā startēs citā komandā.

Nesen ''World RX Team Austria'', kas šogad pārtapa par ''MJP Racing Team Austria'' vienību, paziņoja, ka tās sastāvā Pasaules rallijkrosa čempionātā (Pasaules RX) šogad brauks divkārtējais DTM čempions Timo Šaiders.

Tāpat nesen komanda apsveica tās pilotu Timuru Timerzjanovu dzimšanas dienā, vienlaikus liekot noprast, ka krievu pilots vairs nebrauks ''MJP Racing Team Austria'' vienībā. ''Vēlam Timuram visu to labāko jaunajā sezonā un viņa tālākajā karjerā,'' tā rakstīja komanda.

Taču otrdien Timerzjanovs portālā ru.motorsport.com paziņoja, ka viņš ar Jāni Baumani turpinās startēt Pasaules RX čempionātā, taču citā komandā. ''Oficiāli mēs visu paziņosim februāra beigās vai marta sākumā. Turpināšu startēt Pasaules RX čempionātā, taču citā komandā. Tas būs pieredzējis kolektīvs, kuri mašīnas būvē, izmantojot savu pieredzi. Arī šogad mans komandas biedrs būs Jānis Baumanis,'' tā Timurs Timerzjanovs. ''

Atgādināsim, ka 2016.gada čempionātā Timerzjanovs ieņēma astoto vietu, bet Jānis bija desmitais.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-07 14:50, pirms 8 gadiem
Tikmēr kaut kāds apollo ir soli priekšā sportacentram un parunājuši ar pašu Jāni

Baumanis neturpinās sadarbību ar World RX Team...