Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Toms Keivs rallijā "Latvija 2010" startēs ar "MML Sports" sagatavoto ''Mitsubishi Lancer Evo X''

Toms Keivs rallijā "Latvija 2010" startēs ar "MML Sports" sagatavoto ''Mitsubishi Lancer Evo X''
Ar šādu automašīnu sezonas pēdējā LČ rallija posmā startēs Toms Keivs
Foto: www.mml-sports.com

Britu rallija pilots Toms Keivs, kurš startē ar Latvijas Automobiļu federācijas izsniegtu sportista licenci, rallijā "Latvija 2010" startēs ar "MML Sports" sagatavoto ''Mitsubishi Lancer Evo X''.

Jūlija beigās Keivs vienā no Velsas rallija čempionāta posmiem ''Coracle Rally'' izcīnīja pirmo uzvaru savā karjerā. Taču laiks rit un klāt jau nākošie ralliji. Aizvadītajā nedēļas nogalē Keivs ar to pašu N grupas "Subaru N10" automašīnu, ar kuru viņš izcīnīja pirmo uzvaru savā karjerā, piedalījās ''Woodpecker rally'' rallijā, kurā izcīnīja 12. vietu absolūti, bet ceturto N4 klasē.

Pēc divām nedēļām Keivs aizvadīs kārtējo Lielbritānijas rallija posmu, kurā viņa rīcībā būs ''Proton Satria Neo Super2000'' automašīna. Visbeidzot Latvijas rallijā, kurš norisināsies 24. un 25. septembrī, Keiva rīcībā būs ''MML Sports Group'' sagatavotā ''Mitsubishi Lancer Evo X'' automašīna. "Šis būs saspringts mēnesis," saka Keivs. "Rallijs Latvijā būs ļoti interesants, jo startēšu ar ''Mitsubishi Lancer Evo X''. Šis ir fantastisks rallijs ar lielisku atmosfēru. Esmu ļoti pateicīgs, ka varēšu braukt ar ''MML Sports Group'' sagatavoto automašīnu, tāpēc pēc tam varēšu salīdzināt visas trīs automašīnas. Domāju, ka pēc šiem rallijiem paziņošu, ko darīšu un ar ko braukšu nākamajā sezonā."

Izmantotie resursi:
Rally News | RallyBuzz