Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Šīs ir īpašas un neaprakstāmas sajūtas"

Lēbs: "Šīs ir īpašas un neaprakstāmas sajūtas"
Lēbs - septiņkārtējais pasaules čempions
Foto: AFP/Scanpix

Vakar par septiņkārtējo pasaules čempionu rallijā tika kronēts franču pilots Sebastiens Lēbs. Pēc uzvaras pilots atzina, ka šis tituls ir ļoti īpašs, jo ir izcīnīts savās mājās.

Jau ziņojām, ka Lēbs savu tuvāko sekotāju komandas biedru Dani Sordo Francijas rallijā apsteidza par 35 sekundēm, tādējādi izcīnot savu 60. uzvaru WRC karjerā. Trešajā vietā ierindojās Peters Solbergs.

"Nepārprotami šīs ir īpašas sajūtas," pēc titula izcīnīšanas atzina pilots. "Kad atbraucu uz šejieni, tad zināju, ka var uzvarēt šajā rallijā un kļūt par pasaules čempionu. Un to visu varēju sasniegt savās mājās. Tā bija lieliska iespēja. Uz mani tika izdarīts liels spiediens, jo zināju, ka visi šajā reģionā to vien gaida. Šeit bija liels atbalsts no daudziem cilvēkiem. Sajūtas ir neaprakstāmas."

"Zināju, ka šis rallijs ir populārs, taču biju pārsteigts, ka šeit būs tik daudz fanu (divi posmi fanu dēļ tika atlikti, bet gandrīz visi posmi daudzo fanu dēļ aizkavējās – aut.). Viņi bija gan ātrumposmos, gan pārbraucienos, gan servisa parkā. Visur. Viņi stāvēja pie savām mājām un māja mums. Tas viss to padarīja par lielisku atmosfēru. Biju priecīgs to visu redzot. Šis bija perfekts rallijs, tāds pats kā Korsikā 2004. gadā, kad mēs vienā reizē izcīnījām divus čempiontitulus. Taču šoreiz sajūtas ir nedaudz labākas, jo tas notika tieši manās mājās."

Tāpat arī Lēbs atzina, ka bijis pārāk emocionāls, lai brauktu ātri pēdējā posmā, kas atradās netālu no viņa mājām. "Jā, pēdējā posmā man pat notecēja asara, it sevišķi tad, kad pēc finiša līnijas redzēju savus draugus. Tas bija neticami. Pēdējā posmā nevarēju pabraukt ātri. Jā, sākumā mēģināju, bet pēc tam sev noteicu – labi, šoreiz braukšu tā, lai sasniegtu finišu."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

     [+] [-]

, 2010-10-05 13:15, pirms 14 gadiem
Vajag demit titulus un tad varēsi atpūsties !!!!