Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs un Ožjē Zviedrijas WRC rallijā paredz ''Ford'' komandas uzvaru

Lēbs un Ožjē Zviedrijas WRC rallijā paredz ''Ford'' komandas uzvaru
Pērn Zviedrijā triumfēja Jarmo Lehtinens un Miko Hirvonens
Foto: AP/Scanpix

Jaunā WRC sezona vēl nav sākusies, bet ''Citroen'' komandas piloti Sebastjans Lēbs un Sebastjans Ožjē pirmo sezonas posmu, kurš nākamajā nedēļas nogalē notiks Zviedrijā, iespējams, jau atdevuši bez cīņas.

Šādu secinājumu var izdarīt, uzklausot (izlasot) divu ''Citroen'' komandas pilotu – Sebastjana Lēba un Sebastjana Ožjē – viedokļus par to, kurš sezonas pirmajā posmā Zviedrijā, kas sāksies jau pēc nepilnas nedēļas, trasē diktēs noteikumus. Abi francūži paredz, ka uzvaru izcīnīs, vai nu Miko Hirvonens vai Jari Mati Latvala. Jāatzīmē, ka pēdējās piecās reizēs pie uzvarām Zviedrijas rallijā tikuši tikai skandināvu sportisti (pa reizei Hirvonens, Latvala un Peters Solbergs, bet divas – Markuss Gronholms). Pēdējās divās reizēs Zviedrijā uzvarējuši tieši Hirvonens un Latvala.

''Protams, mēs centīsimies Zviedrijā darīt visu iespējamo, taču šis nav mans mīļākais rallijs, un ''Ford'' komanda šeit varētu būt spēcīgāka. Man patīk braukt Zviedrijā, kad tur ir labs laiks, tomēr tas nav rallijs, kurā jūtos ļoti labi, un nedomāju, ka jau Zviedrijā mēs redzēsim visu auto potenciālu,'' atzina Lēbs, kurš pērn šajā rallijā ierindojās 2. vietā.

''Neskaitot Lēbu, ļoti ātri Zviedrijā varētu būt abi ''Ford'' komandas braucēji, kā arī Pērs Gunārs Andersons, kurš pie jaunā auto stūres (brauks ar tādu pašu mašīnu kā Hirvonens un Latvala – ''Ford Fiesta RS WRC'', bet šajā rallijā startēs, pateicoties fanu savāktajiem līdzekļiem) būs ļoti labs. Nedrīkst arī aizmirst par tādiem pilotiem kā, piemēram, Mads Ostbergs, kuri parasti ātri pielāgojas jaunajai mašīnai (Ostbergs Zviedrijā pārstāvēs ''Stobart M-Sport Ford Rally Team'' komandu, braucot ar ''Ford Fiesta RS WRC'' – R.Z.),'' sacīja Ožjē.

Kas attiecas uz Hirvonenu, tad soms ir nopietni apņēmies atkārtot to, ko paveica pērn – uzvarēt. ''Protams, sezonu centīsimies uzsākt ar uzvaru. Dodamies turp kopā ar labu komandu un spēcīgu auto, tāpēc domāju, ka mēs varam to paveikt (uzvarēt),'' tā Hirvonens. Tikmēr ''Ford'' komandas boss Malkolms Vilsons piebilda: ''Kā jau var nojaust, uzvara šajā rallijā mūsu komandai, kurā brauc divi skandināvu piloti, ir ļoti svarīga. Abi ar šo posmu lieliski tikuši galā arī iepriekš, kā arī veikuši labus pirmssezonas testus analoģiskos apstākļos.''

Izmantotie resursi:
www.maxrally.com

     [+] [-]

, 2011-02-05 13:24, pirms 13 gadiem
T;a tam arī ir jabūt ! I hope !