Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Tanaks nākošgad gatavojas atgriezties "M-Sport" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Tanaks nākošgad gatavojas atgriezties "M-Sport" komandā
Ots Tanaks
Foto: AFP/Scanpix

Igauņu rallija pilots Ots Tanaks nākošgad visticamāk atgriezīsies "M-Sport" komandas sastāvā, un sportists turklāt uzskata, ka viņa spēkos ir regulāri cīnīties par uzvarām.

Aizvadītajā pasaules rallija čempionāta posmā Velsā Tanaks uzvarēja 12 ātrumposmos no 22, un vienīgais spēja izrādīt konkurenci Sebastjēnam Ožjē, kurš tomēr kļuva par uzvarētāju, finišā apsteidzot igauni vien par desmit sekundēm.

Portāls "wrc.com" vēsta, ka "M-Sport" rūpnīca gatavojas apstiprināt Otu Tanaku sastāvā uz nākamo sezonu, turklāt viņa uzdevums būtu kļūt par komandas līderi. Arī pats Tanaks sola, ka ar jaunās paaudzes auto cīnīsies par uzvarām.

"Tāds ir mans plāns," viņš saka. "Sezona tuvojas beigām un šajā sporta veidā pieredzei ir milzīga nozīme. Es kļūstu stabilāks, pieļauju mazāk kļūdas, tajā pašā laikā palielinu ātrumu. Tas sola labu nākotni. Galvenais, lai nākamgad būtu spēcīga mašīna. Esmu drošs, ka varam būt konkurētspējīgi."

"M-Sport" sastāvā Tanaks brauca jau iepriekš, bet šogad igauņu rallists pārstāv "Dmack World Rally Team" komandu, turpinot startēt ar "Ford Fiesta RS WRC" auto. Divos posmos šosezon viņš izcīnījis otro vietu un kopvērtējumā ir astotais.

Jāsaka gan, ka pilotu tirgū pārmaiņas var ieviest nesenais "Volkswagen" paziņojums par aiziešanu no WRC, līdz ar to bez līgumiem atstājot Sebastjēnu Ožjē, Jari-Mati Latvalu un Andreasu Mikelsenu

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...

     [+] [-]

, 2016-11-02 22:55, pirms 8 gadiem
Vot jā, visus paredzamos scenarijus izjauca VW pazinojums. Tagad iznākumi var būt visādi. It kā Tanaks ir OK. Nu es domāju, ka Camilli nebūs tomer nekads spožais talants, gada laikā nu nekāds mega progress nav noticis, kā brauca gada sākumā, tā arī tagad, pozitīvi tikaintas ka nav crashu vairs. Nu tas jau gan galvenais !! Lai gan varbut Malkolms sasparosies un izliks 3 vāģus uz starta jau no gada sākuma, nevis kā solija uz sezonas otro pusi ?!

     [+] [-]

, 2016-11-02 23:12, pirms 8 gadiem
Baigi daudz mašīnas šim jasaskrūvē līdz sezonas sākumam, Dmack plāno ar 2 mašīnām startēt, Ostbegs laikam atgriezīsies Adapta un arī brauks ar '17 gada mašīnu, tas gan laikam nebūs uz pirmo posmu.

     [+] [-]

, 2016-11-02 23:55, pirms 8 gadiem
Nu par Dmack nezinu, jo par nakamo sezonu viņi gan pagaidām klusē, gada sākumā tādas runas bija, bet tagad gan neko neesmu manijis. Ostbergs jā, visticamāk privāti ņemsies. MSportam būs ko ņemties, jasataisa sev pāris auto+ testa varianti, tad DMACK ( ja nu tiešām viņi brauc ) un vēl Ostbergam. Droši vien ka arī naudas maisam Bertelli. Prokops ar tāds strannijs čalis, te psiho ka met mieru, uzmet lūpu, te atkal brauc.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-03 02:23, pirms 8 gadiem
Nezinu, līdz ar VW aiziešanu tagad ir iestājies reāls haoss, un vēl ne tuvu nav skaidrs, kā zvaigznes sastāsies, kad būs laiks pieņemt tālākus lēmumus. Iespējami ļoti negaidīti risinājumi.