Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

A.Egle / M.Jerums pārsēžas uz ''Mitsubishi Lancer Evo 10''

A.Egle / M.Jerums pārsēžas uz ''Mitsubishi Lancer Evo 10''
Mārtiņš Jerums/Aivis Egle
Foto: www.r-evolution.lv

Latvijas Rallija Čempionāta 2010.gada sezona ''Tieto Kronus Rally Team'' ekipāžai Aivim Eglem / Mārtiņam Jerumam aizritēja gan ar spīdošām uzvarām, gan neveiksmju sērijām. Lai vai kā, 2010.gada sezonas kopvērtējumā ekipāža A.Egle / M.Jerums izcīnīja 3.vietu N4 grupas ieskaitē.

Sezonas noslēgumā ekipāžai radās lieliska iespēja pārdot esošo ''Mitsubishi Lancer Evo 9'', kas Aivim bija godam kalpojis jau piecas rallija sezonas. Līdz ar to bija skaidrs, ka augstāko mērķu sasniegšanai ir nepieciešama mūsdienīga tehnika, tas ir, tika nolemts, ka uz nākamo 2011.gada sezonu jābūvē jaunu jau nākamās paaudzes ''Mitsubishi Lancer Evo 10''.

Pēc ilgiem meklējumiem, ''Mitsubishi Lancer Evo 10 RS'' tika atrasts Anglijā un pēc nedēļas ilga ceļa auto tika nogādāts ''Prospeed'' tehniskajā bāzē, Tukumā.

Aivis Egle: ''Lai uzbūvētu jaunu ''Mitsubishi Lancer Evo 10'', ''Prospeed'' inženieriem būs nepieciešami vismaz divi mēneši. Noteikti mums ir paveicies, ka izdevās atrast šo auto, jo piedāvājumi diemžēl bija ierobežoti. Ar šo auto esmu nobraucis tikai 15 metrus. Īpaši daudz laika vairs nav atlicis, lai pilnvērtīgi to sagatavotu atbilstoši N4 grupas noteikumiem, tāpēc pārbūve tika uzsākta nekavējoties. Ceru, ka drīzumā mūsu ekipāža tiks pie jauna ''Mitsubishi Lancer Evo 10'' treniņauto, lai mēs varētu uzsākt jaunas treniņsesijas un pilnvērtīgāk sagatavotos pirmajam startam Lietuvā.”

Pēc ''Prospeed'' sniegtās informācijas, ''Mitsubishi Lancer Evo 10'' tehniski ir līdzīgs iepriekšējam modelim ''Evo 9'', taču ir arī pietiekoši daudzi svarīgi mezgli, kuriem būs jāpievērš pastiprināta uzmanība, lai automašīna Aivim būtu pietiekoši konkurētspējīga esošajam līmenim.

''Tieto Kronus Rally Team'' ekipāža A.Egle/M.Jerums vēlas pateikties visiem atbalstītājiem, it īpaši, ''Tieto'', ''Kronus'', ''Statoil'', ''Latakko'' un ''Prospeed'' par 2010.gada sezonas atbalstu.

Paldies arī visiem faniem un līdzjutējiem, kas atbalsta ekipāžu, kuras mērķi 2011. gadā ir dalība visos LRČ posmos, kā arī dalība kādā no Igaunijas rallija čempionāta posmiem.

Izmantotie resursi:
R-Evolution

     [+] [-]

, 2010-11-01 17:26, pirms 14 gadiem
Lai veicās.