Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pēdējais mini motokrosa posms jau aiz stūra: jaunie čempioni taps zināmi drīz

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pēdējais mini motokrosa posms jau aiz stūra: jaunie čempioni taps zināmi drīz
Jaunie piloti Mārupes mini motokrosā. Foto: rezekne.lv

25. septembrī Jaunmārupē norisināsies Mārupes lielais motokross, kā arī Mārupes kausa izcīņa mini motokrosā. Abas sacīkstes tiks apvienotas vienā un priecēs vietējos līdzjutējus ar aizraujošiem startiem.

Sacīkstēs startēs visu to pašu klašu piloti, kas iepriekšējos mini motokrosa posmos. Klāt nāks vēl pāris klases - Retro Gaiss 175, 250 350 un 500. Sarakstu papildinās ari Veterāni 40+, 50+ un 55+, kā arī vietējie amatieri un hobija klase.

MX50, MX65 un MX85 piloti nemainīgi tiks sadalīti jaunākajos un vecākajos braucējos. Sacīkstes neiztiks arī bez MX50 rūķīšiem, rūķīšu open, zelta mopēda, kā arī dāmām.

Šis būs pēdējais mini motokrosa etaps šosezon, kas nozīmē, ka taps skaidri arī jaunie šī seriāla čempioni. Parasti sacīkstes noris trešdienā, bet ņemot vērā ka šis ir pēdējais posms, kā arī tas ir apvienos ar Mārupes lielo motokrosu, tad šoreiz sacīkstes ieplānotas svētdienā.

Pirmais starts paredzēts jau plkst. 11:40, bet pašas sacīkstes varētu noslēgties ap plkst. 18:00. Mini motokross ir balstīts uz jauno braucēju attīstību, tāpēc tie joprojām būs pirmajā plānā, taču sacensības neizpaliks arī bez lieliskiem startiem lielajās klasēs.

Ņemot vērā, ka motokrosa sezona strauji tuvojas izskaņai, sacīkstes varētu būt pat ļoti aizraujošas. Pēdējais etaps var izšķirt čempionu titulus un vietu izdalījumu kopvērtējumā, tāpēc atkāpties vairs nav kur.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT