Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nāciju kausa izcīņā Latviju pārstāvēs Karro un brāļi Justi

Juris Grīns
Juris Grīns

Nāciju kausa izcīņā Latviju pārstāvēs Karro un brāļi Justi
2012. gada Nāciju motokrosa starts
Foto: motocrossmx1.com

Latvijas vārdu Nāciju kausa izcīņā motokrosā šogad pārstāvēs Matīss Karro, Augusts Justs un Roberts Justs.

Šie trīs ir vienīgie latviešu sportisti, kas regulāri startē pasaules čempionātā. Karro un A.Justs pārstāv prestižo MX1 klasi, bet R.Justs brauc MX2 čempionātā. Karro šobrīd kopvērtējumā, vienu posmu pirms sezonas beigām, ieņem 17. vietu, savukārt A.Justs ir divas pozīcijas zemāk. R.Justs savā MX2 klasē atrodas 31. vietā.

Nāciju kausā Karro brauks "Open" klasē, A.Justs pārstāvēs MX1 ieskaiti, bet R.Justs cīnīsies MX2 kategorijā.

R.Justs Latviju Nāciju kausā pārstāvēja jau pērn, kad viņa komandas biedri bija Dāvis Ivanovs, kurš brauca MX1 ieskaitē, un pieredzējušais Lauris Freibergs, kurš startēja "Open" klasē. Šī trijotne ieguva 14. vietu, kas bija daudz labāks rezultāts, ja salīdzina ar 2011. gadā gūto 22. pozīciju.

Nāciju kausa izcīņa šogad notiks 29. septembrī Vācijā, kad uz starta izies 41 valsts pārstāvji. Igauniju šajās sacensībās pārstāvēs Gerts Krestinovs, Erki Kahro un Tanels Leoks, bet Lietuvu - Vitautas Bučas, Matas Inda un Arminas Jasikonis.

Savukārt jau 2014. gadā Nāciju kausa dalībnieki cīnīsies Ķegumā.

Izmantotie resursi:
Youthstream - Dreams Factory
Motokrosa komisija

  +1 [+] [-]

, 2013-08-31 17:13, pirms 11 gadiem
veiksmi dzekiem!!!

     [+] [-]

, 2013-09-03 17:48, pirms 11 gadiem
Visai loģisks sastāvs, stratēģiski pareizi, ka Matīss brauks Open, bet Augusts MX1, varam cerēt pie veiksmes pērna gada rezultāta atkārtojumu, ja ne vēl augstāku vietu. Lai čaļiem veicas, fani atbalstīs džekus, zinām jau, kad izbraucam, būs o.k.