Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lubānā aizvadīts Latvijas junioru motokrosa čempionāta otrais posms

Juris Grīns
Juris Grīns

Lubānā aizvadīts Latvijas junioru motokrosa čempionāta otrais posms
Foto: Māris Stiprais

Sestdien, 28. maijā, Lubānas trasē tika aizvadīts Latvijas junioru motokrosa čempionāta otrais posms, kas apvienots arī ar Latvijas kausa (LK) posma klasēm.

Latvijas junioru čempionāts

Junioru čempionātā MX125 klasē uzvaras laurus divu braucienu summā plūca Martins Platkāvičs, aiz sevis uz goda pjedestāla atstājot Akselu Neimani un Edgaru Upīti.

MX125 B klasē labākais šajā posmā bija Rolands Bogdanovičs, otro vietu izcīnīja Oskars Zimarskis, bet trešajā pozīcijā palika Markuss Ciršs.

MX 2 junioru klasē labākos rezultātus demonstrēja Rūdolfs Aumeistars, uzvarot abos braucienos un triumfējot summā. Sudraba medaļa Daniila Kuzmina kontā, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Ralfs Riters.

MX 85 jaunāko klasē uzvarēja Enriko Peilmans no Igaunijas, otrajā pozīcijā Hugo Heinrihsons, bet godalgoto trijnieku noslēdza Rasmus Amiks (Igaunija).

MX85 vecāko grupā nepārspēts divu braucienu summā palika Ričards Alans Gaļcins, uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Ralfs Spila, bet 3. vietu izcīnīja Adrians Drozds.

MX65 jaunāko klasē pirmo un otro vietu sadalīja Martins un Patriks Cīruļi, trešajā pozīcijā atstājot Raineru Grasi.

MX65 vecāko grupā līderi Artūrs Vinters, 2. vieta – Rojam Zaborskim no Lietuvas, bet trešais palika Raivo Krūmiņš.

MX50 jaunāko grupā uzvarēja Leo Veinbergs, uz otro vietu aizbīdot Dominiku Tomsalu no Igaunijas. Trešais – Markuss Rode.

MX50 vecāko klasē uzvarēja igaunis Markuss Poders, bet uz goda pjedestāla otrā un trešā pakāpiena latvieši Tomass Tilāns un Jēkabs Gailis.

MX50 R klasē 1. vieta Bruno Geitusam, 2. vieta –Martam Morkim (Lietuva), bet trešais palika Ralfs Kalniņš. MX50R Open klasē uzvaras laurus plūca Noels Ballods-Nagradovs, otrais palika Ralfs Siks, trešais – Antons Suserts.

Q100 klasē nepārspēts palika Rubens Vestungs, 2. vietā – Edvards Lorencs, bet 3. vietu izcīnīja Martins Kahrs no Igaunija. QJuniori ieskaitē uzvarēja Kārlis Straubergs, otrais palika Mairis Vasiļenko, bet bronzas medaļa Martina Puhaļska kontā.

QKids klasē ātrākais divu braucienu summā bija Roberts Trautmanis, 2. vietu izcīnīja Artūrs Upītis, bet Sendijs Štāls bija speists samierināties ar 3. vietu.

Latvijas kauss

Latvijas kausa izcīņā MX40+ klasē divu braucienu summā nepārspēts palika Agris Jauntēvs, kurš TOP3 aiz sevis atstāja Intaru Lesnieku un Daini Badunu.

MX50+ klasē ātrākais bija Jānis Vinters, uzvarot abos braucienos un arī summā. Otrais palika Jānis Mironovs, bet bronzas godalga aizceļoja pie Roma Latikaita no Lietuvas.

MX 30+ ieskaitē uzvarēja Mareks Zolmanis, aiz viņa otrajā pozīcijā palika Ričards Jelagins, bet 3. vietu izcīnīja Zigmārs kapteinis.

MX2T klasē vienādu punktu skaitu sakrāja Ģirts Šampiņš un Dāvids Rjabovs, bet tā kā Šampiņš otrajā braucienā bija labāks – viņam šajā posmā zelts, savukārt Rjabova kontā sudraba medaļa. Šajā klasē 3. vietu izcīnīja Gvido Kleba.

MXDāmu klasē nepārspēta palika Sāra Vintere, uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa Estere Miglāne, bet trešā palika Evelīna Galeja.

MXRetro 175

1. Jānis Ķepiņš
2. Jānis Leitāns

MXRetro 250

1. Mārtiņš Mauriņš
2. Edgars Lilienšteins
3. Mārtiņš Muša

MXRetro 350

1. Toms Kešečkins
2. Gatis Zolmanis
3. Oļegs Kesečkins

MXRetro 500

1. Māris Miezītis
2. Raivis Zolmanis
3. Roberts Zolmanis

ZM45STD-16

1. Pēteris Supe
2. Jānis Grava
3. Ričards Stafeckis

ZM45STD16+

1. Ainārs Karro
2. Rojs Gredzens
3. Toms Leitis

ZM Meitenes

1. Suzanna Gredzena
2. Justīne Reinolde

ZM Retro

1. Ilgonis Karro
2. Edgars Stumpis
3. Vairis Grava

ZM2ASTD

1. Vitālijs Zakreševskis
2. Arvo Matheuss
3. Varis Krastiņš

ZM Sport

1. Ainārs Karro
2. Emīls Karro
3. Gunārs Magaznieks

Izmantotie resursi:
lamsf.lv