Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ finišēs Latvijas un Baltijas motošosejas čempionāta sezona

Juris Grīns
Juris Grīns

Šonedēļ finišēs Latvijas un Baltijas motošosejas čempionāta sezona
Foto: Facebook.com/BalticCircuitRacing

Jau šajā nedēļas nogalē 2. un 3. septembrī Igaunijā, "Porschering" trasē notiks Baltijas un Latvijas motošosejas čempionāta pēdējā posma sacensības. Kā pirmie plkst. 14:30 uz starta līnijas stāsies "Supersport 300" klases dalībnieki.

Pēc aizvadītiem trīs posmiem Baltijas čempionāta pirmajā trijniekā ir iekļuvuši četri motosportisti no Latvijas – otrajā vietā patreiz atrodas Ģirts Zariņš (“SFRT Motorsports”) no B1200 klases, bet trešo vietu ieņem Ivo Vinniņš (“SFRT Motorsports”) Superbike klasē, Juris Apinis (“Motosport racing club”) Superstock 600 klasē un Dāvis Briedis (Privāti) C1200 klasē.

“Šīs sezonas katrs posms ir bijis izaicinājums un pārsteigumiem pilns visās klasēs. Laika apstākļi nav ļāvuši atslābt un līdz finiša karogam ir saglabājusies intriga. Kā jau ierasts, noslēdzošais posms saliks visu pa vietām un sezonas kopvērtējuma rezultātus mums visiem pavēstīs tikai rūtotais karogs. Igauņu braucējiem šoreiz ir priekšrocība mājas trasē, tāpēc mums latviešiem īpaši jācenšas nobraukt labi, jo konkurence būs patiesi sīva. No savas puses centīšos izdarīt labāko, ko varu un šobrīd ir svarīgi, lai nepieviļ tehnika, tad jau viss pārējais būs kārtībā,” stāsta Ģirts Zariņš, kurš šobrīd ieņem arī pirmo vietu Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

Savukārt Baltijas čempionāta komandu ieskaites kopvērtējumā, pēc aizvadītā Lietuvas posma pirmajā desmitniekā atrodas divas komandas no Latvijas “SFRT Motosports”(5.vieta) un “Motosport racing club” (7.vieta).

Baltijas čempionāta kopvērtējuma rezultāti: https://balticrr.eu/en/standings

Latvijas čempionāta rezultāti: https://www.lamsf.lv/motososeja/rez...

Informāciju sagatavoja:
Linda Rūba-Vinniņa
LaMSF motošosejas pārstāve