Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro Brazīlijas motokrosa čempionāta priekšvakarā treniņsacensībās izcīna 2.vietu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karro Brazīlijas motokrosa čempionāta priekšvakarā treniņsacensībās izcīna 2.vietu
Matīss Karro
Foto: LB Fotos Luis Bueno

Gatavojoties jaunajai Brazīlijas motokrosa sezonai, latviešu motokrosists Matīss Karro Brazīlijā izcīnījis 2.vietu Guana štata treniņsacensībās.

Atgādināsim, ka šogad Karro piedalīsies Brazīlijas motokrosa čempionātā, pārstāvot ''Honda Racing Brasil'' komandu, ar kuru Matīss noslēdza viena gada līgumu. Lai sagatavotos jaunajai Brazīlijas motokrosa čempionāta sezonai, Matīss piedalījās vairākās treniņsacensībās, kur tika izcīnītas vairākas uzvaras.

Aizvadītajās brīvdienās Guana štatā tika aizvadītas vēl vienas treniņsacensības, kurās Matīss finišēja 2.vietā.

''Šīs bija pēdējās priekšsacīsktes pirms šonedēļ gaidāmā Brazīlijas motokrosa čempionāta 1.posma. Ar startiem īsti apmierināts neesmu, kā arī braukšana šoreiz nebija tāda, kā vēlētos. Varēju nobraukt labāk, taču šoreiz neizdevās pielāgoties trasei, kas bija diezgan viegla. Taču galvenais, ka izdevās finišēt bez traumām un nobraukt līdz galam. Tagad nedaudz jātpūšas, jāuzkrāj spēki un jāgatavojas pirmajam Brazīlijas motokrosa čempionāta posmam, kas startēs jau šajās brīvdienās. Ar lielu nepacietību gaidu tā startu,'' portālam ''Sportacentrs.com'' pēc sacīkstēm pastāstīja Matīss Karro.